| NeacsuIosif a întrebat:

Daca sunt la un liceu cu profil mecanic auto in care suntem numai baieti ( mai exact 25) cum va fi banchetul de clasa a 12 adica fara fete, dansam baiat cu baiat sau cum mi se pare naspa rau? Are careva ides cum va decurge?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, fiecare vine cu partnera de acasa!
Asa ar fi logic, nu?
La alte clase nu aveti fete?
Vorbiti cu dirigintele/diriginta sa veniti cu partnerele de acasa sau sa factei banchetul cu o alta clasa de fete.

In aduc aminte de un an, cand prietena mea care era diriginta la o clasa de chimie, unde erau numai fete, ca a fost rugata de elevele ei sa organizeze un asemenea banchet cu o clasa de baieti de la liceul de marina si chiar au facut-o, iesind un banchet traznet la Lacul Rosu, unde s-au inscris pana la urma, mult mai multi decat se asteptau, si de la alte clase de a XII-a.

3 răspunsuri:
| gratargratar a răspuns:

Iti aduci o prietena cu tine sau, daca n-ai, stai la masa si indesi mancare. Cam astea sunt cele doua variante.
Si daca iti aduci o prietena, ai grija sa stai la masa unde sunt si altii cu prietenele. Ca sa nu dai de lupi rapitori laughing

| cyupaku a răspuns:

Faceti bairamul cu fete care sunt la fel ca voi, la o postliceala sanitara sau ceva de genul si va cuplati

| IonelaS12 a răspuns:

Din cate stiu eu banchetu din calsa a 12 se face cu toate clasele de a 12a din acel liceu! Cel putin eu asa stiu. Asa se face la noi in oras la toate liceele