| Irina298 a întrebat:

Dacă sunt pe aicea fete de 15-16 ani ca mine aș dori să vă întreb dacă voi ați început să vă epilati în zona intimă.Eu încă nu am făcut-o niciodată și începe să îmi fie rușine de prietenele mele. De incomodat nu mă incomodează cu nimic. Dar nu știu cum să o fac, mi-e frică ca o să mă tai.Am vrut să îi cer ajutorul mamei dar mi-e rușine să o rog așa ceva, ce credeți ca aș putea face?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Dar prietenii baieti ce zic?

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Ce întrebare e asta?! happy
O întrebi ce părere au băieții despre faptul că nu se epilează?! happy Sau o întrebi cumva dacă băieții nu ar fi mai predispuși să o ajute?! happy
Că, nah! happy mama și prietenele nu se bagă! laughing

Ce preocupări importante mai au minorele de 16 ani în ziua de azi! laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nevoie sa te razi sau sa te epilezi la 15 anisori, ca esti inca micuta si nu ti-ai ineput viata sexuala, sa fii nevoita sa te epilezi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Iti cumperi un trimmer bikini in genul asta:
https://www.emag.ro/......DX36R3BBM/
Sau body trimmer, alegi ce-ti place tie. Preferabil cu fir, pentru ca nu te lasa bateria iar pretul e foarte accesibil.
Pt ras, recomand Wilkinson Intuition: https://www.emag.ro/......DH1ZV3BBM/
Doar schimbi rezervele.

Dupa 18 ani te orientezi ce vei face: mergi la salon sa te epilezi cu ceara sau faci epilare laser.

| AdeA1991 a răspuns:

Https://www.youtube.com/shorts/iBa5gaQaRpY

app, crema merge foarte bine, desi nu toata lumea se intelege bine cu ea.

motivul pentru care rasul nu este recomandat este din cauza firelor de par crescute sub piele.

daca ai intrebari nu ezita sa imi raspunzi la mesaj

| Irina298 explică (pentru AdeA1991):

Vă observ a fi o doamnă mai în vârstă a-și dori să discut cu dumneavoastră despre acest subiect în privat dacă nu vă deranjează. Unde am putea discuta?

| AdeA1991 a răspuns (pentru Irina298):

Iubita, poti sa imi scrii in privat. iti trimit eu cerere de prietenie chiar acum

| AdeA1991 a răspuns (pentru Irina298):

Se pare ca nu pot sa fac asta; cred ca numai tu poti sa imi dai mie. alternativ ma gasesti pe Facebook sub Andreea Pryde

| anonim1920 a răspuns:

Ma epilez de la 12 ani cu bigul.e ft ok
dar sa ai grija
si ia ti unul cu protectie