| DacicusRex a întrebat:

Dacă un coleg de-al meu imi ia mâncarea chiar cand sunt lihnit de foame ce ar trebui să fac?
Sa-i zic doamnei diriginte? Părinților? Domnului director? Sa-l bat de sa-l rup? Sa-l împing în perete si sa-l ameninț ca-l bat după ore(si chiar asta sa fac)?
Dar dacă îmi trage pantalonii in public? Lumea ar trebui să râdă de mine sau de el?
Dacă cineva se apropie prea mult de mine si simt ca vrea sa ma atace am dreptul de a-l cafti eu pe el inainte de a incepe el conflictul?
Dacă un profesor da in mine am voie să dau si eu in el?
Dacă cineva imi spune razand ca o sa ma bată si nu stiu sigur daca glumeste sau nu pot sa-l lovesc cu toată puterea de sa cada pe jos pentru a ma asigura?

Răspuns Câştigător
| mudokins78 a răspuns:

De probă faci două sandviş-uri, unul cu ardei iute celălalt normal, când scoţi sandvişul, îl scoţi când e el pe acolo şi te asiguri că e ăla cu ardei iute,(bineînţeles că o să urmeze replici acide, -bă, de ce dracu ai pus ardei în sandviş?) fi tare, nu te înmuia, şi spune-i că aşa mănînci tu. După câteva faze d'astea o so lase baltă.
Sau poţi să îi spui doamnei diriginte(dacă e femeie) că ai probleme cu stomacul si trebuie să mănânci neapărat ce ai la pachet, numai că nu eşti lăsat de, cum îl cheamă pe ăla. (Bătaia nu e o soluţie, nimănui nu-i place de un bătăuş!)
2-dacă îţi trage pantalonii.(Eu personal am păţit-o când eram scolar)
Scoţi penisu din chiloţi şi o să vezi că încetează! (Vor fi colegi care nu suportă aşa ceva, Şi te va pârâ dirigintelui, la care tu ca un băiat deştept, Normal că vei arăta cu degetul spre "glumet".(în pauză o să te ia la harţă, (Ce bă i'ai spus repede lu profa că aşa şi pe din-colo, Fi deştept şi arătai clar că nu tu l-ai pârât. Ci de fapt, colegii lau pârât.)
3-când cineva se apropie de tine şi simţi că vrea să te atace, Gândeşte-te bine! -e prieten, e prieten cu ăla de nu mă împac eu bine, ştiu că e pus de cineva, Mă înţelegi (nu face confuzii să îţi pară rău la urma) nu trebuie să dai primul, aşteaptă şi vezi care e treaba mai întâi (nu o să mori de la o palmă sau un pumn dar ceilaţi colegi, pe tine te va susţine, nu un bătăuş cum am mai spus)
4-dacă un profesor dă în tine, sub nici o formă nu ai voie să dai în el! Ce Poti face? Prima oară îi vei spune frumos(nu pe un ton ameninţător sau înfumurat) că dacă mai dă în tine îi vei spune părinţilor si directorului! (Ai încredere în ce îţi spun!, va înceta (frica de repercursiuni e mare)
Dacă nu i-a în seamă, exact în momentul în care te'a lovit, te ridici din bancă şi dai fuga la director! (Personal am vazut faze şi a funcţionat)
5-când cineva îţi spune râzând ca te bate, Să şti de la mine! -îţi tratează nervii şi vrea să vadă ce reacţie (verbală sau fizică) ai! (Repet! bătaia nu e o soluţie)
Spune-i clar! -dacă nu încetezi cu ameninţările, mă duc la diriginte şi la director! (O să o lase moale, nimeni nu vrea să rămână repetent sau notă scăzută la purtare)
Succes!
Funda?

1 răspuns:
| DrGoogle a răspuns:

Sa il bati apoi sa ii spui dirigintelui apoi parintilor laughing