Ok! Si eu sunt o persoana stresanta cand vreau :-> uneori este bine, alteori nu. Daca aceea persoana de care tu vorbesti iti zice mereu asta inseamna ca :
-este geloasa sau invidioasa pe tine
-are probleme serioase
-se enerveaza prea usor
Deci orice ar fi reprezinti un pericol pntr el\ea parerea mea
Deci e de bine
)intr-un fel
Dacă nu vrei să enervezi o persoană, dar aceasta se enervează din cele mai mici lucruri pe care le spui sau le faci ar fi mai bine s-o ignori, pentru că are probleme mari. Nu eşti o persoană antipatică, ci acea persoană se enervează prea uşor şi trebuie să înveţe să fie mai calmă.
Xoxo.
Poate persoana respectiva e prea stresata/sau suparata in momentul asta.Lasa-i putin timp si poate isi va seama de comportamentul ei.
Mi se spune rar ca sunt enervanta.De ce? Pentru ca sunt un om care tace si asculta, un care daca l-ai vedea pe strada ai zice:"Bai uite in sfarsit un om normal". Si cand colo![]()
Asa mi-au zis ai mei:"Mama in viata sa vorbesti cat trebuie si sa fi atenta la toti si la toate". De aia se mira proful de romana ca ma exprim excelent in scris si cand e vorba de papagalicit dar serverele eroare![]()
Nu m-as supara.In general nu ma supar prea usor. Dar am si eu o limita ca om.Cand ai reusit sa ma scoti din pepeni, scot foc pe nari
Gavrilutadaniel întreabă: