| alexbain5647 a întrebat:

De cand m-am nascut am facut numai bine si niciodata nu am fost rasplatit tot cu bine,nici in relatii macar,in toate relatiile mele am facut doar bine, am ajutat si am primit la schimb o despartire...Am 16 ani...de ce se intampla asta?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Pentru a intelege mai bine situatia,gandeste-te simplu bunatate=slabiciune!
Find baiatu bun,e destul de logic sa ajungi la despartire.
Probabil ai fost invatat de parinti sa ai o atitudine de genu si de filme gen titanic sa fi baiatul bun,sensibil etc si vei ramane cu fata.
Dupa cum vezi, avand o atitudine de genu, ai numai de pierdut.
Nu zic sa fi marlan dar nici asa cum esti acum, fi doar cum trebuie sa fi si o sa vezi cum se vor schimba lucrurile.
Cu femeile incearca sa faci exact opusul la ce ai facut pana acum, o sa vezi si atunci rezultate.
Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Dragostea nu-i bazata pe ajutor!
In dragoste iubesti ori nu, simti ceva, ori nu simti nimic.

Posibil ca cealalta persoana sa fii fost la fel de buna si darnica ca om, dar daca nu are sentimente pentru tine, nu poti condamna pe cineva care nu te iubeste! In plus, nu-i poti impune sau cere sa stea intr-o relatie cu tine, doar pentru ca tu ai sentimente pentru el/ea.
Ma asteptam totusi ca al 16 ani sa intelegi cum sta treaba cu sentimentele, ca nu mai esti copilas totusi, si poti intelege ca, relatiile se bazeaza pe sentimente reciproce, nu pe obligatii sau de dorul lelii.

| OldSoul a răspuns:

Daca oferi, ofera din suflet, fara sa astepti ceva in schimb.
Si gandeste-te de doua ori daca merita persoana respectiva acel ceva, chiar daca inseamna ceva pentru tine, trebuie sa te gandesti de doua ori sa renunti la tine pentru ea.
Totul cu o limita.
Si dupa cum am mai spus, nu astepta ceva in schimb, rasplata va veni la timpul potrivit, chiar daca asta va fi o lectie de viata.

| danay72 a răspuns:

Exista dezamagiri, dar continua sa invingi raul prin bine, indiferent ce fac altii.Asa te vei simti mai bine.

| aXy99 a răspuns:

Viata e cruda. Invata sa faci bine cui merita.