Stii vorba aia "Pana nu pierzi pe cineva, nu poti sa-i simti lipsa". Acum poate o sa ii apreciezi mai mult pe profesori, pe colegi etc.Deobicei ne saturam de ei si abia asteptam sa scapam insa nu e asa.Ideea e ca e bine sa pretuiesti ceea ce ai langa tine indiferent cat de mult te streseaza sau mai stiu eu ce.
Nu trebuie sa fii trista, ci gandeste-te ca ai trait clipe speciale, unele dintre cele mai frumoase momente din viata ta au fost alaturi de ei. Daca ai terminat generala asta nu inseamna ca trebuie sa rupi legatura cu ei, ci pastreaza-o, iesiti la un suc din cand in cand, vorbiti, povestiti, mai ales daca ati fost o clasa unita.
Acum vei intra la liceu si fii sigura ca si acolo iti vei face prieteni, urmeaza o noua etapa din viata ta si profita de fiecare clipa ca la sfarsit sa ai doar momente frumoase.
Numai bine si bafta!
Nu tr sa regreti ca ai trminat scola generala bukurate d asta, in curand inkepi likeu si odata cu el incepi un nou capitol in viata ta bukurate d c ai nu pierde timpu regretand
Pentru ca nu stim sa apreciem ce avem si cand pierdem cel lucru ne pare rau de el (toti suntem asa )
E o intrebare buna, si eu mi-o pun uneori...atunci cand ai un lucru vrei alceva mai bun si nepretuind acel lucru in timp il pierzi, nu stiu e omeneste sa vrei,, ceva mai bun". ideea e ca odata ce te maturizezi si pierzi cateva lucruri incepi sa pretuiesty mai mult ce ai...