Pot spune ca aceleasu lucruri sunt si in mintea mea, nu il pot uita.nici nu stiu daca a existat ceva intre noi sau daca exista...stiu doar ca il vad peste tot, mi se intampla la fel ca si tie, ma gandeam sa merg la psihologul scolii sa ii spun ce mis e intampla deoarece incep sa plang aproape in fiecare noapte
asta se intampla pentru ca iubim, si inca din tot sufletul
dar cine este de vina ca nu putem uita? doar noi? sau si ei au partea lor...nu stiu ucm este la tine, dar pe mine cand ma vede ma priveste intens n ochi(poate nu la fel ca inainte dar adanc incat mi ajunge privirea lui la inima), si mai face unele faze ca si cum ar simti ceva pentru mine, darare prietena de multi ani, ba chiar o aduce si acasa, acest lucru ma intristeaza cel mai rate, faptul ca s-ar putea insura ma termina...
sunt siguraca as aeste si al tine, sunt sigura ca nu te lasa sa il uiti
cauta bine in sufletul tau, si hotaraste-te daca il dai uitarii sua lupti pentru el.
eu pot spune ca am decis sa astept, poate poate se vor desparti, astept sa ai cresc, astept sa treaca timpul sperand ca le va rezolva pe toate...stiu ca nu este alegerea cea mai buna, dar de multe ori am incercatsa il uit, dar nu pot, imi este imposibil, el este prima mea iubire, iubire adevarata, nu il pot uita
am incercat sa ma indragostesc de altcineva, degeaba, inimii nu-i poti porunci sa iubeasca pe "X" si nu ce "Y"...gandeste-te bine si fa o alegere, dar cu inima, nu cu mintea...bafta!
Ce frumos scrii!
Si eu am trecut prin asa ceva...cred ca fiecare dintre noi trece la un moment dat...si poate nu o data.
Vad ca e o postare destul de veche, asa ca o sa te intreb doar atat: "ti-a trecut? acum esti bine?".
Pentru ca traiesti in negare.Simplu.Revino-ti.S-a terminat.Iesi in oras cu prietenii, cauta alte activitati care sa-ti ocupe timpul...eu asa am reusit.