Nu mi se pare la moda. Sunt niste persoane mai diferit. Dar omul cum considera ce este diferit este o greseala a naturii, normal ca cei revoltati vor sa protesteze punand-o in practica sau nu. De fapt, acesti oameni nu sunt cu mult diferiti de noi, dar la fel cum o persoana heterosexuala simte ceva pentru sexul opus, la fel si ei pentru un partener de acelasi sex.
Insa mai sunt si personaje care o fac exact cum spui tu, cu pretextul ' este la moda', sau ' X este si el, eu de ce nu? '. Ori din teribilism, nebunie sau poate doar au probleme in familie.
Cat despre asexualitate, nu mi se pare o ciudatenie. Insa in aceste vremuri totul se invarte in jurul sexului, iar ei instant sunt clasati niste ciudati. Nu, ei doar sunt mai putin doritori de orice atingeri fizice. Pot sa iubeasca, dar sunt mai distanti cand vine vorba de legaturi care tin mai mult de sentimente.
Sper ca te-am ajutat cat de cat cu raspunsul meu si tine minte ca toti suntem la fel, doar ca este prea greu sa vezi sufletul unui om din cauza corpului cel ascunde, lasand impresii gresite.
Dupa poza ta, imi dau seama ce persoana profunda si nefrustrata esti.
După felul în care judeci o persoană îmi dau seama că ai habar de ceea ce spui şi că nu eşti complet cretin(ă).
Vai, m-ai distrus... Fug sa-mi leg venele de candelabru.