| Donuriss a întrebat:

De ce generatile astea merg tot in rau am doar 16 ani si eu am trait si traiesc in continuare cu aceasta generatie care fumeaza, bea merg in club si la cafenele.Eu nu inteleg in liceu e cool sa fi smecher eu mi-am luat viata in serioas iar oameni radeau de mine pentru ca ma gandesc la viitorul meu la munca si altele ei tot zic traiesti viata da si sa faci prostii.Prostindute si fumand nu ajunge niecaieri de ce generatiile astea judeca asa prost.Eu mi-ar place sa fiu pro de league of legends adica un joc care este foarte popular si jucat din care se scot 10.000 pe putin.Dar trebuie sa fi cel mai bun in top si sa ai fani si multe vizualizarii astfel ei sposorii si poti castiga banii in alta tara.Contractul consta in parasirea tarii si sa locuiesti intr-o vila cu echipa ta si sa joc 10 ore pe zi. Avem nutritionist facem sala si avem ochelari protectori de calculatori sepciali pentru a nu avea probleme.As dori 2 ani de zile sa devin profesionist de acest joc pentru ca este un domeniu in crestere.Repet aceasta slujba nu se poate face in Romania trebuie sa plecii in europa sa ati lasii familia.Practic nu ai o viata foarte sociala dar poti sa ai viitor. Dupa care as face facultatea de marketing si mi-as face o firma in Sibiu de jocuri programare,muzica,evenimente, concerte, evenimente in sibiu Bucuresti Romania etc din care pot castiga banii si afacerii.Cam asa as dori sa muncesc in viitor daca nu voi reusii voi continua studile si facutaltea oricum o voi face.Dar sa ne intoarcem la subiectul nostru de ce generatia asta judeca asa prost au note mari dar degeaba tot mentalitate de copil prost au. Daca la 16, 17 ani nu stii ce vei face in viata si spui sati traiesti viata nu cred ca este un drum potrivit si sunt foarte exclus din clasa am doar un pirieten in rest toti colegii fac numai prostii si as bat joc de viata si de parintii care ai cresc.Dau funda daca ami poate spune cineva cum sa m-a integerz am incercat sa vorbesc cu ei dar ei tot spun ca sunt ca un adult si sunt prea matur.Mesaj anticipat

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e cazul sa generalizezi. Da generatia actuala este intro decadere din cauza societatii in general, dar sunt si copii care se gandesc la viitor, care sunt serios in ceea ce proveste studiile si isi doresc mai mult decat petreceri si bautura.

Tu ai aceeasi mentalitate ca ei, o mentalitate de copil naiv daca tu chiar crezi ca viitorul tau va consta in a juca LOL... serios? Si te plangi de ei ca nu se gandesc la viitor?

| JohnnyWylde a răspuns:

Pustiule iti spun sigur ca la 16 ani nu esti in masura sa comentezi despre mentalitatea unei generatii. Tu te gandesti sa-ti faci un viitor din League Of Legends? Ti se pare ca tu gandesti ca un om matur? Ca sa-ti raspund la intrebare aceasta decadere a generatiilor este datorata facilitatilor de care dispune umanitatea in prezent. Iti pot da foarte multe exemple daca vrei.

| AndraDoodle a răspuns:

Am sa iti spun parerea mea pustiule:
Poate ca, colegii tai sunt rai si isi bat joc de tine iar tu zici ca ce prost au ajuns generatiile de azi dar daca tu crezi ca prin anii 50' sau asa adolescentii nu erau la fel? Cred ca ar trebui sa te gandesti daca generatia de adolescenti care beau si se distreaza in cluburi este o generatia care ajuns rau sau adolescentii printre care esti si tu care vor sa isi petreaca viata jucandu-se toata ziua in continuu LoL stand toata ziua in fata unui calculator. Si daca exista ochelari speciali nu inseamna ca nu este nimic rau in a fi antisocial, un gamer care nu iese din casa.
Nu inseamna neaparat ca daca fumezi si iesi in cluburi nu o sa faci facultate si nu o sa ajungi nimic. Sa nu crezi ca majoritatea oamenilor care au facut facultate si au avut o cariera nu au iesit in discoteci/cluburi cand aveau 16 ani.
Eu zic, ca daca vrei sa te integrezi trebuie sa iti schimbi mentalitatea.