Ori a încurcat careva tastele, fiind una lângă cealaltă și cineva a zis că e mai "cool" așa, ori este încă un cuvânt ce vrea să intre în limbajul de internet ca și "da" (the), "iz" (is), "sez" (sais) etc.
Nu e mai noua, e destul de veche chestia asta. o folosesc americanii atunci cand scriu, e ceva in genu cum scriem noi cuvintele pe mess, asta nu am inventat-o noi e de la americani, pentru ca e mai misto sa scrii asa decat cum trebuie.cum si noi scriem nu stiu in loc nu stiu etc, deci cam asa e s la ei, ca am adoptat si noi chestia cu gurl, asta e altceva. a si nu a gresit nimeni cand a scris asta, nu stiu cum sa zic e limbaj de cartier.
Nu asa se scrie. E o greseala facuta de cineva. E o greseala pe care o poate face usor deoarece,, u" pe tastatura e langa,, i".
Ce intrebare idioata
)
da acum serios se intelege de unde vine intrebarea just look at the avatar
Se scrie gurl si nu girl? Eu am invatat ca se scrie girl, dar ma rog poate cineva a gresit deoarece u e langa i sau poate e mai ``cool`` sa scrii gurl. O sa ajungem sa facem o alta engleza in ritmul asta...
Pai cica asa e mai 'cool' multe cuvinte in america se pronunta diferit de cum se scriu, mai toate
si cand pronunti girl se aude mai degraba cu u nu cu i
eu le folosesc pe amandoua, si 'gurl' si 'girl'