| MiK3L a întrebat:

De ce nu am curaj sa spun fetei care o plac, ce simt pentru ea?
Nu inteleg, in sinea mea imi zic intr-una " Fa-o, fa-o... si cand dau nas in nas, ma intorc si nici macar n-o bag in seama... fapt insa ca nici n-o cunosc prea bine. Am facut rost de id-ul ei, si m-am dat batut din prima, nici atunci nu i-am zis nimic. Am o mare lipsa de curaj in aceasta latura, si nu stiu de ce.
Sugestii, idei, ceva... V-as fi recunoscator. Multzam! happy

Răspuns Câştigător
| CharlieHarper a răspuns:

Ai lipsă de curaj poate că vrei să faci prea mult într-un timp prea scurt, adică nici n-o cunoști și vrei să-i zici că o placi e cam awkward. Începe și vorbește cu ea pe un mess/facebook ceva și fă-i capul mare.Acuma depinde și de ea că dacă o să vezi că și ea e cât de puțin interesată o să-ți dea curaj și din vorbă în vorbă o să-ți vină chiar ușor să îi zici.

20 răspunsuri:
| MiK3L explică:

Chestia e ce eu doeresc sa stiu cum sa-mi fac mai mult curaj... daca ma intelegeti.

| Tinkabell a răspuns:

Pai...iti este teama de reactia ei..nu stii ce anume o sa zica, ce sa zica. Parerea mea..sa te aranjezi bineinteles, sa fii mereu curat, zambeste`i si invit`o la un suc, doar voi doi. Lasa messu` oh go on o prietenie virtuala nu inseamna nimic, poti povestii pe mess orice..si pe strada: 'ceau' si 'pa'. Trebe sa o inviti la un suc.
Succes!

| Missperfect a răspuns:

Salut! Esti cam timid... daca chiar vrei sa ii spui ca o placi eu zic sa ii spui cand esti doar tu cu ea te bagi in vorba cu ea(o intrebi ce face, etc.)si apoi ii spui(daca sunteti singuri e cel mai bine)succes!

| tpurotpuro a răspuns:

O poti contacta pe mess, daca ai emotii fata in fata. Poti incepe usor : un simplu "buna" e perfect. Ce faci, ma rog, mai multe.Si lasa conversatia sa avanseze.Pana la urma, poti incet-incet sa va apropiati, si cand nu te mai stanjenesti in prezenta ei, ii poti spune.Pentru mai multe sfaturi, ma poti contacta big grin Sunt si fata, stiu despre ce vorbesc smug laughing

| RobertVali111 a răspuns:

Nu ai curaj deoarece ti-e frica de refuz. Dar nu poti rezolva nimic decat daca iti invingi aceasta frica sau daca reusesti sa aflii daca te place si ea (punand pe cineva sa o intrebe). Daca ai aflta ca si ea te place cu siguranta nu ti-ar mai fi frica.

| MiK3L explică (pentru RobertVali111):

E ciudat, ca de obicei daca pun e cineva cred 99% ca in timp ce ii va spune, ma va arata cu degetul. Gen. uite ala de acolo vrea sa-ti spun ca te place. Si deja se duce totul de rapa.

| RobertVali111 a răspuns (pentru MiK3L):

Pai pui si tu pe cineva in care chiar ai incredere.

| MiK3L explică (pentru RobertVali111):

Ar fi o varianta, si m-am mai gandit sa-i introduc un biletel in buzunar cand nu e atenta, cu un mesaj; Buna, ce faci? Sunt un admirator, prezent aici. O sa ma gandesc maine mai mult la chestia asta.

| RobertVali111 a răspuns (pentru MiK3L):

Da, e buna si ideea asta, foarte buna...succes.

| Alesssya a răspuns:

Da tu esti baiat sau? Imprieteneste-te cu ea pe mess intai! Apoi vezi cum este ea ca persoana si daca este ok incepeti sa vorbiti si prin mesaje la telefon sa iesiti pe afara, etc! Dar nu ii spune din prima ca o placi pana nu o cunosti mai bine. Ar putea fi doar o chestie de moment, o simpatie si sa nu iti placa de ea cu adevarat!

| MiK3L explică (pentru Alesssya):

Asa ma gandeam si eu, dar nu e vorba numai de ea, ci de toate fetele pe care le plac.

| Alesssya a răspuns (pentru MiK3L):

Pai incearca sa crezi mai mult in tine. Pentru ca esti timid din toate punctele de vedere daca la fiecare fata este asa. Fi tu mereu, fi optimist. Poti pierde multe cu timiditatea in viata. Gaseste un moment bun si reculegete si ai sa vezi ca totul va fi bine!

| MiK3L explică (pentru Alesssya):

Am senzatia ca sunt o mamaliga, e cineva de alta parere?

| Christian94 a răspuns:

Ea da vreun semn ca te iubeste?

| MiK3L explică (pentru Christian94):

Omule abia daca am schimbat 2 vorbe, doar ca o plac si vreau sa continui. Dar nu sunt suficient de curajos ca sa fac asta.

| Christian94 a răspuns (pentru MiK3L):

Asa am patit si eu cu o fata, nu aveam curaj sa o intreb ce face, dar sa ii mai spun ca o iubesc. Eram in stare sa fac orice pentru ea pana in ziua cand am aflat ca se mai tin 2 baieti dupa ea si m-am luat de ei, ea a aflat, m-a facut nesimnit si cel mai grav a spus ca nu am ce cauta in viata ei (sa nu faci asa). La o fata nu trebuie sa-i spui din prima ca o iubesti (trebuie sa gasesti si momentul), invit-o in oras la o plimbare, la un suc ca sa poti vorbi mai multe cu ea, si asa afli si tu daca te iubeste (parerea mea).

| MiK3L explică (pentru Christian94):

Frate, dar nici nu-mi convine sa plec cu coada inte picioare.Sigur ma intelegi...

| Christian94 a răspuns (pentru MiK3L):

Daca nu iti merge cu ea, poti invata ceva din tot ce ai facut.

| Bogdinzilaa a răspuns:

1.Nu ii spune din prima ca o placi va crede ca esti un disperat. 2. Daca vrei sa o intrebi intai invit-o la un suc etc doar incearca sa o cunosti mai mult findca nu poti sti ce fire e.3.Curajul nu ti-l putem da noi Ala il creezi singur Incearka sa crezi mai mult in tine sa fi mai optimist si mai zambaret.Afla ce ii place ei cel mai mult.Bafta

| Ilinkuts a răspuns:

Pai eu zic sa intrii pe ea si sa te bagi in vorba cu ea pana nu ti-o sufla altul mai indraznet, ia-o usor. mai intai fa cunostinta cu ea si spune-i k o cunosti de unde o stii tu. spune-i k este foarte draguta si ti-ar place sa ii fi amic. bla bla bla. dupa afla ce hobbyuri are, ce ii place si ce nu. a vezi daca va potriviti. si dupa ce va veti cunoaste fff bine eu zic sa faci si pasul sa ii spui ca ai ceva mai mult pentru ea... si ca simti k o placi ca pe o iubita si nu ca pe o amica.