Pai depinde de comportamentul tau.Fi "bun"cu ele...adica vorbeste mai mult cu ele, mai deschis pe subiecte mai largi.Pentru inceput incearca sa le fi un prieten bun, sa le cunosti, si dupa aceea cred ca poti sa faci "pasul cel mare" sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Dar stai linistit, ca o sa iti gasesti tu jumatatea cand te astepti mai putin.
La intrebarea asta cred ca ar trebui sa raspunda fetele.Asa ca le las pe ele
Poate ca pentru ca nu vrei. Exista atatea feluri de a aborda o fata fara a intrece masura
Poate ca inca nu esti pregatit pentru o relatie.Pentru ca nu esti inca indragostit de nimeni.In momentul in care te vei indragosti vei stii ce sa faci
Poate nu esti ce cauta fetele acelea, dar sifug esti pentru cineva.
Sa zicem ca nu te-au cunoscut, si si-au facut o impresie gresita despre tine, sau tu nu ai tupeul necesar pentru,, a agata``
.
Mergi la ele, si invita-le in parc, la un suc. Daca nu vrei o intalnire, atunci vorbeste cu ele pe mes, la telefon, da-le de inteles ca le placi. Am vorbit la plural deoarece nu este valabil la o anumita fata, dar sa nu incerci la mai multe in acelasi timp.
Poate pentru ca tanjesti prea mult dupa lucrul acesta? Am patit si eu.
Cel mai bine e sa te linistesti si sa lasi totul sa decurga normal. Daca faci o fata sa rada e a ta(in general, nu e o regula absoluta). Dezvolta-ti comicul din tine.Invata sa faci glume inteligente care te vor scoate in evidenta. Putina tachinare e bine primita, starneste interesul.Si invata sa asculti ce iti zice o fata
. Asta daca vrei o relatie care sa dureze.
Daca vrei aventuri fa-ti o freza bengoasa, imbraca-te cat mai cool si du-te intr-un club.Alege-ti fata si intra in vorba cu ea.De aici decurge totul in functie de cat de "receptiva" e tipa.
Bafta!
Frate si eu am aceeasi problema dar...astea sunt chestii personale si se rezolva real nu pe net, eu am in listade mess o multime de fete care ma plac dar stau prea departe de bucuresti asa ca mai astept pana voi lua permisu si ma voi duce eu la ele atunci.
Probabil nu ai destula incredere in tine. Se poate sa fii timid si mai retras. Incearca sa iti dai seama de ce au ceilalti baieti succes si incearca sa te schimbi. Nu neaparat in rau, uita-te doar la calitatile lor. Poate esti un pic temator si nu vrei sa suferi. Incearca sa vorbesti despre asta cu o fata sau mai multe si te vei simti mai bine. O fata ca amica este mana cereasca pentru tine.
Pentru ca probabil nu cauti
nu o sa vina niciodata o fata la tine sa te intrebe daca vrei sa fiti iubiti
si ar mai fi ceva:daca vrei sa ai o prietena care sa tina la tine fii tu insuti si spune-i intotdeauna adevarul
succes
Ptr ca nu sti sa Vrajeti (minti) daca inveti sa le minti si sa le prostesti, n-o sa mai ai probleme.
Toata magia e sa fi mai destept ca ele. niciodata sa nu lasi o fata sa te cunoasca asa cum esti tu de-fapt.niciodata sa nu fi cine esti de-fapt.(-->nu ma refer sa te dai drept altcineva)
Nu fi bun, fetelor le plac baietii rai, duri, nu aia linistiti, plictisitori, momalai, fricosi, prostanaci, timizi in fata unei fete.
Fetele sunt foarte naive, se indragostesc foarte usor,--->profita de asta.
Eu am tot vorbit lucruri deep cu fete, gen am incercat sa le fiu prieten si deschis.Dar nu merge sincer...
anonim_4396 întreabă: