Ca asa a stabilit societatea. Dar sincer mie nu-mi place deloc cum arata roz pe un baiat.
Nici mie nu imi place sa port roz sau cand il vad pe altul ca poarta FULL roz, nu prea imi place insa eu nu zic nimic. Nu ma duc la el si sa-i zic :,, ahahah, porti roz, hahahaha esti fata ahaha!"
Pana la urma urmei, daca lui ii place de ce nu? Mie imi place foarte mult albastrul. Si totusi, daca albastrul este considerat ca fiind culoare de fete, asta inseamna ca nu am dreptul sa-l port? E prea ciudata logica asta. Adica nici macar nu avem o logica si inca mergem in viitor cu mintea din trecut. Noi nu ne mai dam update la creier deloc.
Ce sa spun mie unul mi se pare aiurea ca baiat sa porti culoarea roz, fiecare poate purta ce vrea
Bineinteles ca si baietii o pot purta!
Dar in lumea asta, rozul purtat de baieti, este ca o declaratie in gura mare "sunt gay!"
Sincer nu am nimic cu oamenii care poartă anumite chestii de anumite culori deși am și eu gusturi și pot zice că unora chiar le stă nasol din punctul meu de vedere cu anumite combinații de haine și culori, însă e doar punctul meu de vedere, nu și al lor, deci ce ar conta pentru ei? Mie în general nu îmi place mai nicio nuanță de roz, cu excepția câtorva. Și una o dă mai mult în mov, e un roz mai închis, nici nu cred că i se zice roz. Uite de exemplu în emblema asta îmi plac nuanțele și voiam să îmi iau și un tricou cu asta.
http://cdn1-www.gamerevolution.com/......f-Fire.jpg
Însă e mai mult mov, nu?
Mai sunt nuanțe de roz care mi se par ok, însă toate mai închise. În rest mi se pare deranjantă rău culoarea asta la ochi.
Eu am vazut baiati in roz si chiar se poarta.Nu stiu cati sunt de acord si cati contra dar mie cat timp nu au pantaloni roz sau sunt complet in roz nu ma deranjaza ca isi ia un maieu sau un tricou nu ii consider gay
Mie ca fata nu îmi place culoarea roz. Unor băieti le stă bine, dar multi tind spre a fi cocalari.
Chiar nu stiu adica serios
eu cadn eram al generala nu puteam sa am aprul lung chiar daca mi-l prindeam(aveam eu o chestie vream sa mi-l fac cum il am acum dar era mult mai wtf in mintea mea) eu am intrebat de ce si diriga a zis ca par lung pot sa aiba doar fetele
si ghici ce ele pot sa aiba par scurt
este chestia sa aiba drepturi inainte si barbatii purtau roz(nu foarte la vedere dar purtau) inainte sa aiba femeia drepturi adica dar de cand are drepturi roz e a ei par lung poate sa aiba doar ea
adica de asta ele iau rolu barbatului in casa ca noi vrem egalitate dar nu o primim
noi vrem egalitate sau superioritate fata de fete
Dar ele pot purta orice culoare .
Ca cica asa e "regula".Dar mi se pare putin ciudat sa fie imbracat in roz îl face cocalar daca da in extrem.La fel si cand o fata joaca fotbal e cam ciudat nu?
Cu prima sunt de acord. Dar cu fata jucând fotbal, nu. Mie nu mi se pare nimic ciudat.
Multi spune ca cica numai baietii joaca fotbal.Gandire înapoiata.
Asa este. Si eu cand eram mai mic sincer ma miram cand vedeam o femeia la volan. De foarte multe ori vedeam numai si numai barbati si am ajuns la concluzia ca numai barbatii conduc masini. Dar m-am inselat. Este o chestie care o poate face si o femeie. La fel si fotbalul. Nu vad de ce nu? Asta bineinteles daca nu e o de aia care daca este atinsa de o minge cu viteza de jumatate de metru secunda, face urat.
Ai dreptate. mintea e inapoiata rau de tot. Insa nimeni nu-si da seama de asta si mai ales daca si-ar da, ce am putea face noi sa o schimbam?
Din pacate nu putem face nimic.
Decat sa o suportam... -_-
Pfff,orice culoare e perfecta pentru orice persoana.
Iubitul meu are pulover ai maiou roz, iar mie mi se pare foarte dragut.
Poarta, nu te rusina ca nu ai de ce.
Nu pot roz pentru ca nu îmi place. Doar am întrebat deoarece,, regula" asta mi se pare penibila.