| Nemessys a întrebat:

De ce roz e culoare DOAR pentru fete? laughing)
De ce nu pot si baietii sa o poarte? Cand eram mai mic, daca venea cineva cu ceva roz pe el, era luat in ras ca-i fetita, ca rozul e doar pentru fete.

De ce? straight face Ce are daca si baietii se imbraca in roz? Sau sa poarte accesorii de culoarea asta.

21 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ca asa a stabilit societatea. Dar sincer mie nu-mi place deloc cum arata roz pe un baiat.

| Nemessys explică (pentru Adry05):

Nici mie nu imi place sa port roz sau cand il vad pe altul ca poarta FULL roz, nu prea imi place insa eu nu zic nimic. Nu ma duc la el si sa-i zic :,, ahahah, porti roz, hahahaha esti fata ahaha!"
Pana la urma urmei, daca lui ii place de ce nu? Mie imi place foarte mult albastrul. Si totusi, daca albastrul este considerat ca fiind culoare de fete, asta inseamna ca nu am dreptul sa-l port? straight face E prea ciudata logica asta. Adica nici macar nu avem o logica si inca mergem in viitor cu mintea din trecut. Noi nu ne mai dam update la creier deloc. straight face

| Adry05 a răspuns (pentru Nemessys):

A, nici eu nu ma duc sa ma iau de ei. Dar nu imi place deloc. Sunt niste tricouri intr-un roz pudrat care arata ACCEPTABIL dar totusi prefer sa nu. laughing

| RAY a răspuns:

Ce sa spun mie unul mi se pare aiurea ca baiat sa porti culoarea roz, fiecare poate purta ce vrea

| Nemessys explică (pentru RAY):

Si mie la fel dar pacat ca nu multa lume gandeste in felul asta. Hai ca atunci cand vine vorba de haine, poate am exagerat. Dar cand vine vorba de telefoane de exemplu sau...nu stiu. orice altceva care are culoarea roz... unii chiar fac urat si rad de ala ca e fatalau.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca si baietii o pot purta!
Dar in lumea asta, rozul purtat de baieti, este ca o declaratie in gura mare "sunt gay!"

| T0T a răspuns:

Sincer nu am nimic cu oamenii care poartă anumite chestii de anumite culori deși am și eu gusturi și pot zice că unora chiar le stă nasol din punctul meu de vedere cu anumite combinații de haine și culori, însă e doar punctul meu de vedere, nu și al lor, deci ce ar conta pentru ei? Mie în general nu îmi place mai nicio nuanță de roz, cu excepția câtorva. Și una o dă mai mult în mov, e un roz mai închis, nici nu cred că i se zice roz. Uite de exemplu în emblema asta îmi plac nuanțele și voiam să îmi iau și un tricou cu asta.

http://cdn1-www.gamerevolution.com/......f-Fire.jpg

Însă e mai mult mov, nu?
Mai sunt nuanțe de roz care mi se par ok, însă toate mai închise. În rest mi se pare deranjantă rău culoarea asta la ochi.

| Freya1 a răspuns:

Eu am vazut baiati in roz si chiar se poarta.Nu stiu cati sunt de acord si cati contra dar mie cat timp nu au pantaloni roz sau sunt complet in roz nu ma deranjaza ca isi ia un maieu sau un tricou nu ii consider gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare o culoare scarboasa. Cu atat mai mult purtata de baieti. Mi se par niste cocalari cand ii vad cu tricourile alea roz.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Mie ca fata nu îmi place culoarea roz. Unor băieti le stă bine, dar multi tind spre a fi cocalari.

| SkandallKamataru a răspuns:

Numai şmecherii din puşcărie poartă roz laughing

| Xdreaper21 a răspuns:

Chiar nu stiu adica serios
eu cadn eram al generala nu puteam sa am aprul lung chiar daca mi-l prindeam(aveam eu o chestie vream sa mi-l fac cum il am acum dar era mult mai wtf in mintea mea) eu am intrebat de ce si diriga a zis ca par lung pot sa aiba doar fetele
si ghici ce ele pot sa aiba par scurt
este chestia sa aiba drepturi inainte si barbatii purtau roz(nu foarte la vedere dar purtau) inainte sa aiba femeia drepturi adica dar de cand are drepturi roz e a ei par lung poate sa aiba doar ea
adica de asta ele iau rolu barbatului in casa ca noi vrem egalitate dar nu o primim
noi vrem egalitate sau superioritate fata de fete

| Nemessys explică (pentru Xdreaper21):

Dar ele pot purta orice culoare rolling on the floor.

| AnoAnonima0 a răspuns:

Ca cica asa e "regula".Dar mi se pare putin ciudat sa fie imbracat in roz îl face cocalar daca da in extrem.La fel si cand o fata joaca fotbal e cam ciudat nu?

| Nemessys explică (pentru AnoAnonima0):

Cu prima sunt de acord. Dar cu fata jucând fotbal, nu. Mie nu mi se pare nimic ciudat.

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru Nemessys):

Multi spune ca cica numai baietii joaca fotbal.Gandire înapoiata.

Asa este. Si eu cand eram mai mic sincer ma miram cand vedeam o femeia la volan. De foarte multe ori vedeam numai si numai barbati si am ajuns la concluzia ca numai barbatii conduc masini. Dar m-am inselat. Este o chestie care o poate face si o femeie. La fel si fotbalul. Nu vad de ce nu? Asta bineinteles daca nu e o de aia care daca este atinsa de o minge cu viteza de jumatate de metru secunda, face urat. happy
Ai dreptate. mintea e inapoiata rau de tot. Insa nimeni nu-si da seama de asta si mai ales daca si-ar da, ce am putea face noi sa o schimbam? straight face

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru Nemessys):

Din pacate nu putem face nimic.

Decat sa o suportam... -_-

| porcarumadalina a răspuns:

Pfff,orice culoare e perfecta pentru orice persoana.
Iubitul meu are pulover ai maiou roz, iar mie mi se pare foarte dragut.
Poarta, nu te rusina ca nu ai de ce.

| Nemessys explică (pentru porcarumadalina):

Nu pot roz pentru ca nu îmi place. Doar am întrebat deoarece,, regula" asta mi se pare penibila.