| Anomim2025 a întrebat:

De ce se laudă unii la facultate la cât de mult beau, cât de multe scheme au făcut cu mașina prin oraș, cât de mult au făcut ei sex?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

E ceva normal naturi umane, nu trebuie sa criticam sau sa i numim cocalari, si stramosi nostri se laudau ca au prins cea mai mare caprioara sau cel mai mare animal sau ca a facut sex cu multe fete, indivizi slabi mereu vor critica indivizi puternici care poseda gene mai bune sperand ca prin asta se vor putea reproduce dar femeile stiu prea bine ca cu barfa nu impresionezi pe nimeni,in fapt indivizi slabi sunt mai barfitori,papagali,critici si au complexe, frustrari

| RAY a răspuns:

Am scris eu asa ceva? voi suferiti de deficienta de atentie vad.

| RAY a răspuns:

E ceva normal naturi umane, nu trebuie sa criticam sau sa i numim cocalari, si stramosi nostri se laudau ca au prins cea mai mare caprioara sau cel mai mare animal sau ca a facut sex cu multe fete, indivizi slabi mereu vor critica indivizi puternici care poseda gene mai bune sperand ca prin asta se vor putea reproduce dar femeile stiu prea bine ca cu barfa nu impresionezi pe nimeni, in fapt indivizi slabi sunt mai barfitori, papagali, critici si au complexe, frustrari

unde vezi tu ce ai scris tu

tu consideri tiganii, cocalarii si asa numitii,, bullyes,, indivizi puternici si cu gene bune? Situatia a devenit prea penibila...Se pare ca in zilele noastre oamenii destepti si cu caracter nu sunt promovati sad

| RAY a răspuns:

Demonstrezi ceea ce am scris in fapt indivizi slabi sunt mai barfitori, papagali, critici si au complexe, frustrari,,,, indivizi slabi mereu vor critica indivizi puternici

| RAY a răspuns:

Aia cum le numesti tu asa au fost stramosi nostri care cu greu au dus specia mai departe, asta e selectia naturala

| peperonies a răspuns:

Pai cu ce vrei sa se laude cu cate diferentiale au rezolvat ieri?

| petitconseil a răspuns:

De baut mult si de scheme cu masina ii mai cred, cat despre sex si fete mai putin tind sa cred asa ceva. Fetele nu-s ca merele din copac, sa intinzi mana sa iei marul si sa-l mananci, ai vazut si tu cati se plang pe aici ca nu gasesc fete...

| AFivia a răspuns:

Vor DOAR să PARĂ șmecheri.Atâthappy