| ZeldaSay a întrebat:

De ce se zice ca omeni bogati sunt rai? parintii mei st ff bogati(tata este director la o firma in londra iar mama are 2 magazine de firma si 1 salon si este dr. )rau este ca copiii bogati stau cu bona...nu-au parte prea multa de parinti in unele cazuri si nu s rai.la fel si eu.nici fitoasa ca altele.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Prea mult spus ca sunt rai.Mai degraba debusolati.Neavand parintii langa ei, sau ei fiind prea ocupati sa faca bani, copilul are o carenta afectiva.Asta adaugata la faptul ca numai sa deschida gura si le pica totul la picioare nu fac o combinatie prea buna. Avand totul de ce s-ar mai obosi sa munceasca pentru ceva? Intervine ideea ca eu daca am bani am totul deci merit totul.Si de aici incepe dezastrulstraight face
Si poate mai trist decat celelalte este faptul ca nu respecta pe oamenii care nu au bani, ba chiar ii dispretuiesc crezand ca saracia este o boala si ei au fost imunizati din nastere

| DenysaLove a răspuns:

Dar tu acum dc te lauzi ca tatal tau este director la o firma din londra iar mama ta are 2 magazine de firma si 1 salon si este doctor?
Si pentru a-ti raspunde, poate se zice asa si pentru ca se lauda prea mult cu ce au.Ma bucur foarte mult ca u si alti parinti si copiii lor aveti multi bani si posibilitati foarte multe.

| Monica a răspuns:

E o chestie tare logica.In primul rand, oamenii [de rand, normali] insinueaza ca oamenii bogati sunt foarte indiferenti, jignitori si in cele mai rele cazuri, rautaciosi!
Bineinteles, ca nu toti sunt la fel, dar in cele mai dese cazuri, asta se intampla!

| cristiannn_8836 a răspuns:

Salut! sunt nou in "comunitate"tongue oricum se zice ca oamenii bogati sunt rai pentru ca maj cred ca ei au facut bani prin mijloace ilegale... ceea ce in multe cazuri e adevarat din pacate, nu sugerez ca si parintii tai sunt la fel

| Robert5678 a răspuns:

@Gabs sunt asa pentru ca asa au ajuns sa fie bogati...asa e viata, oricat de roz ati vrea voi, dragi fani ai fratilor jonas sa fie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Gabs cand esti bogat nu te gandesti ca nu ai cum de unde ai plecat sau de unde ai picat tu esti picat din plop mai bine gura ca nu stii ce zici dar te bagi inseama esti prea tanar se vede in rasp tale puerile doar esti expert pentru copii