La inceput ii placea de mine, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar l-am refuzat...Acum nu stiu ce e cu mine de m-am indragostit de el.mai ales ca azi cand ne-am vazut am fost foarte irascibila si mai ca nu ziceam nimic.Asa a fost si data trecuta.cred ca totul a luat amploare cand el a inceput sa se dea la una dintre prietenele mele, aceasta raspunzandu-i la avansuri.Adica stau doar ei doi, se tin in brate, ea sta in poala la el etc.Am intrebat-o daca e cu el si a zis "Nuuu, doamne fereste.
La inceput ii placea de mine, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el, dar l-am refuzat...Acum nu stiu ce e cu mine de m-am indragostit de el.mai ales ca azi cand ne-am vazut am fost foarte irascibila si mai ca nu ziceam nimic.Asa a fost si data trecuta.cred ca totul a luat amploare cand el a inceput sa se dea la una dintre prietenele mele, aceasta raspunzandu-i la avansuri.Adica stau doar ei doi, se tin in brate, ea sta in poala la el etc.Am intrebat-o daca e cu el si a zis "Nuuu, doamne fereste. Am vb despre tine, stii ca vreau sa va combin". Nu prea cred ca au vb despre mine, avand in vedere gesturile lor tandre.Inainte i-a placut de o alta prietena a mea dar ea l-a intrebat: Ce am eu si nu are Denysa? Iar el a zis: Lasa-ma ma cu Denisa ta... mie imi place de tine  cum vb cum arati etc
Am vb despre tine, stii ca vreau sa va combin". Nu prea cred ca au vb despre mine, avand in vedere gesturile lor tandre.Inainte i-a placut de o alta prietena a mea dar ea l-a intrebat: Ce am eu si nu are Denysa? Iar el a zis: Lasa-ma ma cu Denisa ta... mie imi place de tine  cum vb cum arati etc .
. 
					 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Nici eu nu cred a asta vrea.Sau poate vrea sa nu iti arate asta, sa nu te raneasca, da eu zic sa accepti sa fii cu el daca te mai intreaba si da-te si tu la el 
Apropo si pe mine ma cheama Denisa  

Da sunt sigura ca vb despre tine ( in sensul rau) si cred ca el chiar umbla din floare-n floare mai bine gaseste-ti unul mai bun
					Adevarate prietene mai ai si tu  . Eu zic sa incerci sa-l uiti...sunt multi baieti draguuuti pe lumea asta.Nu se opreste lumea la el.Si in legatura cu prietenele tale, mai bine ti le-ai schimba.In viitor poate o sa se intample tot asa sa-ti placa un tip si ele sa ti-l sufle. Tu faci cum vrei... Fundita?:X:*
. Eu zic sa incerci sa-l uiti...sunt multi baieti draguuuti pe lumea asta.Nu se opreste lumea la el.Si in legatura cu prietenele tale, mai bine ti le-ai schimba.In viitor poate o sa se intample tot asa sa-ti placa un tip si ele sa ti-l sufle. Tu faci cum vrei... Fundita?:X:*