Cand vine vorba de fete sa stai chill. Ne plac baietii foarte inalti si e super dragut cand e o diferenta mai mare intre baiat si fata. Daca mai fac baietii glume pe seama inaltimii tale e pentru ca sunt gelosi
Bine atunci. Explica-mi, te rog, medical si logic vorbind, de ce crezi asa ceva? Nu ma lua ca un incult ca "te trage in jos si na"...nu se mai dezvolta oasele tale din aceasta cauza...
Daca o luam dupa logica asta: ce spui de toti taranii aia inalti care cara saci grei si diferite lucruri de o greutate uneori chiar impresionanta si aproape zilnic pentru trebuintele gospodaresti? Stau la tara, asa ca e usor sa observ asa ceva. 2 vecini de ai mei cara zilnic greutati pentru ca lucreaza cu ziua, dar au 1, 89 respectiv 1, 93. Vrei sa spui ca satucul meu este o exceptie de la teoria ta revolutionara?
Sorry but... Tipul de aici are 15 ani si i-ai spus sa faca asta, vecinii mei au 17 si 18 si cara diferite lucruri grele si muncesc de ani buni pentru ca au o conditie materiala foarte precara, deci au nevoie de bani si pentru ei asta e cea simpla metoda. Logica, hm...
Mergi la sala sau fa un sport >.> te ajuta chit ca tu cresti dar asa nu o sa fii slab si inalt, ci sportul te ajuta sa-ti intaresti muschii. Stai tu calm ca sunt multe fete inalte si frumoase care or sa se uite dupa tine. Altii baieti se chinuie sa se inalte inca 5 cm si nu pot.