| Doge23 a întrebat:

Deci,am 15 ani si sunt destul de inalt (1, 92) si tot cresc, ce sa fac? NU VREAU SA AM 2 METRI PANA LA 17-18 ani

6 răspunsuri:
| DaCumSaNu a răspuns:

Buna asta laughing)

| DaCumSaNu a răspuns:

Cand vine vorba de fete sa stai chill. Ne plac baietii foarte inalti si e super dragut cand e o diferenta mai mare intre baiat si fata. Daca mai fac baietii glume pe seama inaltimii tale e pentru ca sunt gelosiwinking

| DaCumSaNu a răspuns:

Bine atunci. Explica-mi, te rog, medical si logic vorbind, de ce crezi asa ceva? Nu ma lua ca un incult ca "te trage in jos si na"...nu se mai dezvolta oasele tale din aceasta cauza...

| DaCumSaNu a răspuns:

Daca o luam dupa logica asta: ce spui de toti taranii aia inalti care cara saci grei si diferite lucruri de o greutate uneori chiar impresionanta si aproape zilnic pentru trebuintele gospodaresti? Stau la tara, asa ca e usor sa observ asa ceva. 2 vecini de ai mei cara zilnic greutati pentru ca lucreaza cu ziua, dar au 1, 89 respectiv 1, 93. Vrei sa spui ca satucul meu este o exceptie de la teoria ta revolutionara?

| DaCumSaNu a răspuns:

Sorry but... Tipul de aici are 15 ani si i-ai spus sa faca asta, vecinii mei au 17 si 18 si cara diferite lucruri grele si muncesc de ani buni pentru ca au o conditie materiala foarte precara, deci au nevoie de bani si pentru ei asta e cea simpla metoda. Logica, hm...

| BlackBi a răspuns:

Mergi la sala sau fa un sport >.> te ajuta chit ca tu cresti dar asa nu o sa fii slab si inalt, ci sportul te ajuta sa-ti intaresti muschii. Stai tu calm ca sunt multe fete inalte si frumoase care or sa se uite dupa tine. Altii baieti se chinuie sa se inalte inca 5 cm si nu pot.