Ip-ul nu se afla asa usor, mai sunt buti care au si ei un amarat de root dar nu pot face nimic cu el, daca iti face ceva da-mi mie id-ul ei, asa frumos aflu parola ei de mess, dupa ce stiu messu urmeaza parola facebook si tot asa
Cica are ceva cunostinte in domeniu de aia mi-e frica. Deci daca totusi il gaseste, eu mi-am instalat safe ip si mi l-a schimbat. Deci ma poate identifica daca il are pe cel vechi, desi eu am altul (dat de program)?
Depinde de hack, unele da unele nu, dar cele care pot sunt foarte rare pentru ca sunt scumpe rau, multi daca nu cunosc pe cineva sa faca rost de hack nu prea dau bani pe unul, mai pe scurt cred ca doar gura e de prietena ta.
Cica vrea sa mearga la un hacker, de parca hackerii sunt ca frizerii ii gasesti pe strada.
Si daca iti afla ip ce mare ca.cat face cu el? nimic
Stai ma calma, is vrajeli de doi bani. Tu crezi ca gasesti hackeri pe mercador?
Si in plus, nu cred ca se poate afla nicicum. Ma rog, nu ma pricep, da' stai lina, vrea doar sa te sperie, poate asa iesi la iveala.
Hahaa. tare faza, Deci frate tine minte
1. Mesajul era postat de anonim
2. Nu te mai poate afla hackerul acela sa de usor ...stai linistit ca nu te alfa el
3. Si ce face cu adresa ip? deopmini ca i spune si cartieru si blocku si adresa ta ..stai cuminte frate i trebuie timp mult pentru sa ceva si nu cred ca siar lua ala atita timp pentru asa ceva
..Bafta!