| BeautyTeacher a întrebat:

Deci am facut o prostie pls help dau funda nu treceti peste! de o saptamana vorbesc cu un baiat pe mess dragut da nu vreau sa fiu cu el, am iesit am vrut sa fie ca intre prieteni dar nu m-am putut abtine si l-am sarutat! acu el imi vrea sa ne intalnim crede ca intr un fel suntem impreuna cum sa i zic ca nu vreau?
FUNDA!

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Explica-i ca atunci a fost doar un incident. Ca acel sarut nu a insemnat nimic, pur si simplu iti era mintea aiurea si l-ai sarutat, nici tu nu stii cum.
Paste fericit si succes!

| DeeaLove4 a răspuns:

Hi:*
Sa nu-l iei direct ca dupa o sa creada ca faci misto de ellaughing
Discuti asa cu el si incepi sa-i spui ca asa:-Uite cum sta treaba nu vreau sa crezi ca sunt ipocrita sau altceva stii ca oricine face si greseli cum am facut si eu (si te uiti la el)Uite faza este ca eu as dori sa ramanem prieteni ok? Te rog frumos nu te supara Intelege`ma!

Bafta:*

| briana a răspuns:

Pai ggandestete bine daca vrei sau nu safi cu el pentru ca spui ca nu te-ai putut abtine sa il saruti. Sh daca nu vrei sa mai fi cu el trim sh u mesg de gen: CF? il sti pe baiatul X din clasa X crezi ca ma place? Mie mi se pare dragut u ce zici ne potrivim? Si va intelege situatia.

| Betty18 a răspuns:

Spune-i ca a fost o plimbare placuta, dar nu te intereseaza o relatie in perioada asta, ca iti pare rau daca vrea ramaneti amici si chestii de genul!

| Diana_7761 a răspuns:

Ii spui ca`ti pare rau, dar a fost un impuls pe moment. Este dragut, nu aspectul este de vina, dar preferi sa ramaneti doar prieteni. Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii spui clar ca nu vrei!

| Collorix a răspuns:

Pai pur si simplu ii explici situatia: ca nu ai vrut sa se intample astawinkingsi probabil te va intelege si nu se va supara atat de rau...crede-ma e mai bine sa ii explici decat sa ii spui direct; x
sper ca te.am ajutat.[fundita?puppy dog eyes]

| iulialoveangels20 a răspuns:

Ii spui frumos ca nu vreti sa fiti impreuna...cred ca va intelege.Depinde de caracter. Oricum SUCCES!