| ImiDaiFunditza a întrebat:

Deci.Am saptamana viitoare o zi nomastica la un pusti care implineste 11 ani. El si`o face in mall in Strickers [ stiu ca vi se pare ca e cam mic pentru acea locatie ] si nu am idee ce sa ii cumpar de ziua lui.
PS : El mi-a luat 2 ani la rand lucruri destul de frumoase dar care nu sunt chiar asa de scumpe. Dar eu vreau ceva nu tare sucump dar semnificativ si sa se incadreze in 50-100 lei.
Idei? [ nu vrea jocuri si nici plusuri]. Multumesc.

3 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Ce zici de o poza inramata cu el sau daca ai cu voi doi? o camasa sau papucei de casa funny, sau o pereche de ochelari de soare, un tricou, sau un parfum, o bratara de argint, o cana pe care sa o faci la comanda cu un text ciudat sau cu numele lui, sau cumpara-i o carte, o statueta amuzanta pentru camera lui, o floare in ghiveci (gen cactus), un brelog cu numele lui, un ceas de birou interesant daca gasesti pe undeva, sau un puzzle cu multe piese. Sper ca ideeile mele au fost de folos big grin! Spor la gasirea cadoului, si distractie faina la petrecere :*

| ImiDaiFunditza explică:

Scump* sorry

| Nicoleta_5091 a răspuns:

Hmm, tinand cont ca baietilor de varsta lui le plac jocurile thinking nu am idee dar cred ca o bratara de argint cu numele lui, e ceva foloritor si nu cred ca e mai scumpa de 100 lei thinking sper ca te-am ajutat