Hei. Mda si mie mi s`a intamplat ceva de genu. ma suna in fiecare zi si cand raspundeam era ca si cand ala ridica un receptor si il punea la telefon[ca sa aud eu cum suna
] Odata m`am enervat si am inceput sa il injur...iar de atunci nu mo mai sunat=]]
Incearca sa il injuri si TU si daca chestia asta nu merge raspunde`i si lasa`l sa`si consume creditul, sau poti sa iti inchizi telefonul, sa il pui pe silentios, sar pur si simplu sa te duci la Cosmote/Orange/Conex/Vodafone[pe ce retea esti] si sa le explici situatia.
Sper ca te-am ajutat!
Incearca sa eviti telefoanele sau incerca sa o(il) faci sa vorbeasca poate ii recunosti vocea
dar cel mai bine ar fi sa iti schimbi nr...
Pai inchide telefonul sau dal pe silenios sau spune-i sa nu te mai sune(dai un mesaj)
Sau incerca sa pui pe cineva sa raspunda si sa ii spona ca nu mai este nr tau si ca ti-ai schimbat nr si ca a greshit ![]()
![]()
FunDiSSa?
In primul rand calmeaza-te. in al 2 rand mi se pare ca poti sa dai blocheaza numar... dar nu mai stiu unde :O Cauta la setari telefon sau la setari apeluri
Vezi ca ai optiuni la telefon care poti sa blochezi numarul respectiv. Sau daca nu poti asa incearca la astia de la serviciul la care ai abonament sau cartela (Orange, cosmote, Vodafone) si zi-le despre ce e vorba. Ca nu te lasa in pace si o sa poata sa il blocheze ei sa nu te mai apeleze. Sper ca ti-am fost de ajutor
Ceea ce iti face el nu e foarte legal. Daca ii faci plangere primeste amenda posesorul numarului respectiv.
Eu ti-as recomanda sa-ti pui telefonul pe silentios sau sa-i spui unuia dintre parinti sau sa0i trimiti un sms ca daca nu termina reclami la politie ...etc. ca sa il /o sperii sau dai unui prieten numarul care te suna si sunati de pe alt telefon si de pe alt numar si aflati cine e numa sa sunati cu nr sascuns.![]()
Gavrilutadaniel întreabă: