Il vezi ca pe un prieten, nu te atrage fizic, nu este nimic gresit in asta, dar ar fi bine sa ii spui si lui, sa nu-si faca sperante degeaba.
Pai in cazul asta ai nevoie sa fi sincera atat cu tine cat si cu el.
Din ce ai scris, tie iti place sa stai langa el si zambesti mai mult. Se poarta frumos cu tine si esti fericita cand esti cu el prin preajma. Dar nu simti deloc ca l-ai saruta?
Asta explica ca il placi doar ca prieten si atat. Ceea ce e ok. Nu e nimic gresit in asta.
Insa din pacate, baiatul doreste ceva mai mult, pentru ca el se simte atras de tine. Spune-i sincer ceea ce simti si ca daca doreste o relatie, sa caute pe altcineva, pentru ca tu nu te simti atrasa romantic de el.
Stiu ca o sa te simti singura sau geloasa atunci cand probabil nu va mai petrece timpul cu tine cand isi va gasi pe altcineva, dar in cazul asta nu prea ai de ales. Esti nevoita sa iti cauti fericirea alaturi de altcineva.
Pe nici un om nu il atrage sexual orice alt om din preajma sa.
Insa e o mare diferenta intre atractia sexuala, acel "foc" ce tine extrem de putin si dragostea adevarata.
Se pare ca te simti bine in prezenta lui. Ori simti ceva pentru el mai mult decat pofta carnala, ori incepi sa te obisnuiesti cu prezenta lui. Cea ce nu e rau.
Dar numai tu poti limpezi sentimentele. Orice ne-ai povesti, noi nu stim ce este in inima si in mintea ta. Totusi, nu ai decat 20 de ani. Inca necoapta. Cu mama ta ai vorbit sincer?
Nu am vorbit cu nimeni
Cel mai bine este sa vorbesti cu mama ta prima data. Apoi mai intrebi stanga-dreapta.
"Pe nici un om nu il atrage sexual orice alt om din preajma sa." Daca ce zici tu ar fi adevarat, nu ar mai exista pr0stitutia/bordelurile/damele de lux.
La 20 de ani esti deja destul de copt. Mai ales femeile care se dezvolta mai rapid decat barbatii.
Cred ca prea multi tineri -adolescenti azi sunt prea lucizi, le e teama sa traiasca sau au standarde prea inalte, ca d-ra ce ne-a scris aici.
Confuzie între compatibilitate emoțională și atracție fizică,
lipsa modelelor sănătoase de relaționare (majoritatea modelelor vin din social media, nu din experiențe reale).
Are preocupări reale:
frica de a nu fi „anormală" dacă nu sime ce „ar trebui" să simta, dorinta de a fi inteleasa de unii oameni ce nu o cunosc doar pentru ca foarte posibil acasa mama ei nu e disponibila sa asculte si sa dea sfaturi pertinente.
Cum altele au noroc si resping, in timp ce altele plang ca nu au parte de cineva care sa le iubeasca si dau numai de barbati care le resping si le arunca la gunoi...Bravo, fata mea!
Noroc mare pe voi care aveti parte si nu știți sa prețuiți. Altele ar da totul sa intalneasca un asemenea baiat si nu întâlnesc!
Ps: Unde ii găsiți, frate, pe astia, de voi aveti noroc? Eu de ce nu gasesc si eu pe unul asa?
Să știi ca nu e așa simplu. Eu una mă simt f prost ca nu pot sa i ofer aceiași afecțiune. Eu efectiv nu simt
Păi dă-mi-l mie atunci, dacă tu nu ești în stare să ții la cineva, așa poate am eu noroc de data asta la un băiat bun, care să mă iubească și mine...Ție ce-ți trebuie?
Asta nu-mi place, ca Dumnezeu vouă vă dă baieti buni, iar altele numai pot de durere si iau pastile cu pumnul si ar da orice ca sa aiba pe cineva. Dar mna, așa e viața, nedreaptă.
Tu n ai prins băieți buni?
Daaa, am prins băieți "buni", de n-am mai știut ce-i cu mine. Pe dracu am prins.
Mă scuzi și pe mine dacă am fost mai dură în exprimare, dar dacă nu îl placi sau ceva, măcar spune-i asta din timp, sau dacă simți și tu ceva-ceva, ar fi ok să îi dai o șansă...Adevărul e că băieți buni nu prea mai există, ci sunt pe cale de dispariție. Eu asta da totul, ca să fiu în sfârșit iubită și prețuită de cineva. Dar nici dragoste cu forța nu există și nici nu ar fi corect.
Acum, tu alegi. Nici să nu-ți pară rău mai târziu.
Adevărul e că am dat de mulți "cinstiți", la viața mea, care au știut să joace bine teatru, dacă înțelegi ce spun.
Da, chestia e că sufăr mult din cauza asta, din N motive personale, tânjesc să întâlnesc un asemenea băiat pe care tu deja l-ai întâlnit, dar poate că trebuie să mă resemnez cu gândul că norocul nu-i pentru oricine și că pentru mine nu va mai fi loc pentru un "băiat bun", după atâtea dezamăgiri și suferințe.
Nu cred că vrei să știi ce experiențe am avut și cât rău fizic mi-am făcut singură, la modul că am incercat sa ma sinucid de multe ori, din cauza asta.
De aia zic, si ma scuzi inca o data pentru modul în care m-am exprimat prima dată, am zile rele, nu-s deloc împăcată sufletește și nici fericită, dar te sfătuiesc sa te gândești bine la chestia asta cu băiatul, ca mai tarziu sa nu-ti para rau, dar nici el sa nu sufere mai tare.