Aparentele inseala. Ce poti face pentru a nu te mai simtii aiurea? Obisnuieste-te cu ideea ca, nu sunteti compatibili. Adevarata dragoste se construieste pe acea sclipire, pe acei fluturasi care -si fac simtita prezenta la prima vedere de ambele parti. In cazul in care fluturasii apar doar de o parte, aceea este o iubire neimpartasita. Baieti mai sunt, sigur o sa gasesti unul care o sa-ti placa si o sa te placa. Nu te impiedica de primul zid. Bafta.
In primul rand nu-i mai asculta pe toti si nu mai fi atat de stresata o sa se rezolve
Poate asta i-a zis el 'prietenului comun''poate chiar te place mai stii, oricum nu te lasa usor
Eu zic sa ca nu ai de ce sa te simti prost![]()
gandeste'te asa, poate nu era beat, si cine stie ce s-a intamplat in seara aia![]()
mai ales ca zici ca prima oara te'a placut![]()
eu zic sa fii mai optimista![]()
daca nu, mai sunt si altii![]()
succes:X
Ar fi un lucru prostesc fata de tine sa ai relatii cu un baiat care azi te place si miine uita cine esti. Cred ca nu esti atit de disperata incit sa-ti placa un astfel de baiat, atunci cand pe lume sunt baieti de zeci de ori mai buni. Totul se reduce la faptul cit de tare te respecti tu pe tine...