| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Deci mergeam cam acum un an intr-un restaurant sa iau mancare la pachet ca sa duc la munca si era acolo o tipa care mi-a pus de cateva ori la un moment dat un servetel pe care a scris pofta buna si doua inimioare si mai era si niste zambete, deci cel mai probabil m-a placut, mai degraba era asta decat altceva adica. Asa cred. Desi nu am avut niciodata vreo conversatie sau ceva cu ea. Si nu i-am dat niciun raspuns, oare e ok daca i dau abia acum un raspuns la acel gest? Adica sa i returnez inapoi servetelul ala de la ea si sa scriu si eu "multumesc" urmat tot asa de niste inimioare si zambete cum a pus si ea, sau acum cel mai probabil e prea tarziu? Adica cel mai probabil nu o mai fi interesata acum? Desi as putea sa o fac pentru ca de pierdut nu am nimic daca o fac, pentru ca mai lucreaza si acum acolo numai ca acum doar sambata, si am fost si sambata trecuta si a fost acolo, i-am spus ca vreau o cafea

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cam tarziu te-ai gandit la asta. Oricum nu esti singurul căruia i-a pus asemenea șervețel.

| Violleta2022 a răspuns:

Las-o balta, ca acum este prea tarziu pentru tine.

| Wukong a răspuns:

Troll

| GygyDuru a răspuns:

E marketing. Te-a recrutat sa cumperi numai de la ei.

| Lunaris14 a răspuns:

Da, poți să îi răspunzi și acum. Nu e prea târziu.
Fă ceva simplu: un "mulțumesc?" spus pe loc, nu servetel cu inimioare după un an — iese ciudat.
Dacă zâmbește și intră în vorbă, continui. Dacă nu, asta e, nu pierzi nimic.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Lunaris14):

Adica cum sa procedez mai exact?

| 9PM a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Ești un prost cumetre! Băiatul ți-a explicat,, tu vrei mura in gura! Nu sunt de tine femeile, ești prea timid.