| Kylo a întrebat:

Deci, sunt o fată și majoritatea băieților pe are i-am plăcut sunt homosexuali. De ce îmi plac băieții homosexuali?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa ai prins variantele masculine

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sigur este o coincidenta.

| Kylo explică (pentru DoarBogdan):

Eh cred că ai dreptate

| DoarBogdan a răspuns (pentru Kylo):

Oricum, cati ai cunoscut? 10? 20? Restul de 4 miliarde de persoane de sex masculin din lume? Cu ei cum ramane? happy

O sa dai exact de persoana pe care o vrei, ii garantez.

Numai bine si sarbatori fericite! ^_^

| Andreeush a răspuns:

Ești tu sigură că toți erau homosexuali?

| StefanChriss a răspuns:

Poate iti place comportamentul lor feminin. Esti sigura ca fetele nu-ti plac? laughing

| Kylo explică (pentru StefanChriss):

100% sigură

| Dana2103 a răspuns (pentru StefanChriss):

Baieti gay nu sunt feminini. Sunt doar barbati atrasi de alti barbati. Nu sunt trans.

Poate iti place ce nu poti avea

| StefanChriss a răspuns (pentru Dana2103):

Am zis feminini, nu ca se imbraca in femei si ca se identifica cu o femeie, ceea e inseamna transexual. Barbatii gay, majoritatea, au un comportament feminin, gandesc feminin, gesticuleaza, merg, folosesc expresii si fac miscari feminine. Toti baietii gay pe care ii cunosc eu sunt asa.

Travestit e una transsexual e alta
Barbatii gay sunt si pot fi cat se poate de masculini

| StefanChriss a răspuns (pentru Dana2103):

Draga mea Diana, esti putin confuza in privinta acestor notiuni. Transexualitatea reprezinta identificarea altui sex decat cel biologic. Travestirea sau crossdressingul este practicat de catre transexuali, pentru ca un barbat care se identifica a fi femeie, se va imbraca ca o femeie. INSA un travestit se poate imbraca si in sexul opus, FARA sa se identifice cu acel sex sau sa fie atras de acelasi sex.
Homosexualitatea, este un al treilea element distinct, care inseamna atractie sexuala fata de acelasi sex. Iti las mai jos un link, sa te lamuresti singura si sa aprofundezi acesti termeni, daca doresti:
https://www.hrc.org/resources/transgender-faq
Legat de afirmatia ta, barbatii gay POT FI masculini, nu a negat nimeni asta, dar din propria mea experienta si din modul in care sunt reprezentati pe retelele sociale, in filme si media, sunt cei EFIMINATI. Daca nu esti de acord cu acest aspect, iti sugerez sa fii mai atenta la lucrurile din jur si la reprezentarea barbatilor gay in manstream si o sa observi ceea ce ti-am spus.
Iti doresc o seara placuta! :D

| StefanChriss a răspuns (pentru StefanChriss):

Dana*, imi cer scuze pentru confuzie!