| dizzycrezyboy a întrebat:

Din toate amintirile ramase, au ramas doar vorbe mincinoase. vorbe ce m-au facut sa te iubesc,vorbe ce nicicand sa le aud nu doresc, sunt vorbe ce miau ranit sufletul,sunt vorbe ce nu le poate sterge nici timpul, sunt vorbe ce vor ramane o amintire, o amintire rea, dar totusi amintire.au fost,sunt si vor fi mereu in minte,sunt vorbe ce mi leai spus cand eram cu tine,sunt vorbe ce nu le voi uita usor,sunt vorbe ce le aud ca un ecou, un strigat mereu ma cheama, inima spre tine ma indeamna, cuvinte spuse cu rautate, dar totusi rostite cu sinceritate.eu am crezut in tot si in toate, in viitor si in dreptate....nu am crezut ce suflet poti avea.ca rautatea ta poate intrece bunatate mea.nu voi plange,voi tine fruntea sus, chiar de e greu s-o fac, voi face.au fost vorbe pe care tu le-ai spus, dar la care totusi eu voi tace...

4 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Drăguț.

| PotcaP?durii a răspuns:

Ce le-o fi placand asa de mult persoanelor de mai sus, nu stiu. Lasand la o parte faptul ca esti semi-agramat("miau", face doar pisica, ocazional motanul), te repeti(cred ca am citit de vreo 20 de ori cuvantul "vorbe"), ideea in sine nu-i stralucita, versurile, sau ce dracu' o fi ele, nu-s senzationale, parca-s borate de adolescente cu aere de hipsterite umectate. Partea buna e ca poti sa faci linistit un contract cu Guta si Florin Salam, ei vor aprecia versurile tale "profunde".

| Xtadelo a răspuns:

Chiar trist crying

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Big LIKE!