Mi-am facut si eu destul de recent un pierce in ureche la o bijuterie din oras. Crede-ma ca durerea nu e nici pe departe la fel de mare ca frica. La bijuterie te da cu un spray care iti face urechea sa amorteasca, dupa care fixeaza un cercel in pistol... si poc. Durerea e relativ slaba, se simte ca si cum cineva te-ar tine de ureche si ar apasa cu degetul pe ea. Imediat dupa nu mai simti nimic, iar peste ceva timp mai simti cateva intepaturi, din cand in cand. Cercelul pus de bijutier trebuie purtat cel putin 3 saptamani, iar tu trebuie sa ai grija sa te dai cu dezinfectant ( macar primele 3 zile) sau cu saliva ( e si ea excelenta ). Mai trebuie sa ai grija sa mai misti cercelul cam o data pe zi, pentru a se forma gaura mai bine. Nu trebuie sa-ti fie teama de durere, caci durerea chiar nu constituie o problema. Te asigur eu
. Ah si da, poti sa si dormi noaptea pe urechea respectiva ( cel mult din a 2 a zi ).
Buna
In ureche doare cel mai putin si este si cel mai usor de dat pentru ca nu trebuie sa tii cont de vene. Daca iti dai in acel "zgarci" s`ar putea sa doare mai tare. Daca vrei sa scapi repede de durere incearca sa iti faci direct cu cercelu care preferabil ar trebui sa fie din argint si dezinfectat, daca nu incearca cu o branula gri.
Succes!
Am ambele urechi pline de cercei si jos nu doare deloc,mai ales cand iti dai gaura.te doare dupa, doar daca te lovesti la ureche sau cand dormi, daca nu esti atent bafta