Eu zic sa-lcitesti diainar inseamna sa este specealit in ceea ce face elciteste chiar te rog
Este real, simt ca ma iubeste.
Imi doresc ceva, el ma ajuta mereu.
AM incredere ca ma ajuta mereu
Nimeni nu este/sau cel puțin n-ar trebui să fie atât de arogant încât să spună că deține adevărul. Pe de o parte, Dumnezeu, Allah și alți zei există pentru a-i alina oarecum pe oamenii care nu înțeleg anumite întâmplări care îi depășesc, că ceva peste noi trebuie să conducă lumea asta. Acum, noi credem în orice am fost învățați de către părinții noștrii: Dumnezeu, Allah, calificarea lui Dinamo în Champions League... nu contează. Contează dacă într-adevăr există ceva care a creat totul și care manipulează într-o anumită măsură totul. Vrem să credem că există pentru că asta ar însemna că cei răi vor plăti, iar cei buni vor fi răsplătiți în lumea de dincolo. Vrem să credem că există o lume de dincolo pentru că alternativa ar fi una tristă. Murim și... nimic.
Pe de altă parte, de ce existăm? Să fim sinceri, existența noastră în această formulă este un miracol. De ce am exista și de ce am avea inteligență? Sau... cum a fost creat Universul că nici nu putem să ne explicăm acest fapt 100%. Big Bang, practic din aproape nimic. Ce a făcut posibilă această creație? Ce e dincolo de Univers? Sincer, nu cred că poate fi chiar infinit. Ok, poate fi un Multivers din câte ama uzit, dar un număr infinit?!
Varianta mai plauzibilă ar fi că nu există nimic dar, gândindu-mă la tot ce am menționat mai sus, mă face să cred că există o putere superioară, altfel nu îmi explic ceea ce nici știința nu poate explica. Eu sunt undeva la mijloc. Pe de o parte cred, pe de altă parte... nu știu ce să zic. În cele din urmă tu decizi. Se spune că dacă unul nu crede și ajunge în Iad (sau un loc al suferinței veșnice), iar celălalt crede, cel din urmă n-ar risca nimic pentru că dacă există într-adevăr este salvat, iar dacă nu, oricum nu va ști niciodată.
Nu intreba asta aici, tu esti singurul care stie daca e real sau nu. Parerea altora nu conteaza, esti liber sa crezi ce vrei.
Da este real, doar daca ai credinta! Nu-L vedem dar pot simti si obesrva cu se rezolva lucrurile si problemele fiecaruia!
In raspunsul meu se vede putin umor, toate intrebarile astea ma amuza mai ales alea cu extraterestii
La revedere
Ma duc sa mananc un borcan de nutella.
Damon666666 întreabă: