Mai mult de un "Salut", "cum o mai duci?"...nahh. Ne mai strângem uneori câte un grup să ieşim undeva, dar e tare greu să ne mobilizăm. Cred că încercăm să părem ceva ce n-am fost niciodată. Am fi vrut să fim mai uniţi în timpul liceului, acum suntem melancolici şi încercăm să lăsăm impresia că noi chiar suntem buni amici. O amăgire.
Cu fostii colegi din generala am sa pastrez mereu legatura.Am fost un colectiv unit si dupa doi ani de zile de cand ne-am despartit inca de mai leaga multe amintiri.Acum e oarecum ciudat.Cand ne intalnim fiecare e cu prietenul/prietena de mana si ne salutam zgomotos si sarmanul/sarmana ramane surprins de atata familiaritate.Curg invitatiile la majorate. O adevarata placere
Buna. Trec in clasa a X-a insa toata vacanta de vara mi-am petrecut-o cu prietenele mele care mi-au fost colege la 1-8.
Deci da
nu am pastrat legatura chiar cu toi colegii.insa suntem vreo 9-10 fete care mergem la strand impreuna, iesim pe afara, dam petreceri si tot tacamul ![]()
Asta nu inseamna ca la scoala nu ma inteleg f bine cu colegii mei de la liceu
Eu una da. Sunt in gimnaziu(cls 8a) si cea mai buna prietena a mea e o fata care a fost cu mine in generala insa in a 5a s-a mutat la alta scoala. Am mai pastrat legatura si cu alti fosti colegi, care vin cateodata la noi in clasa la scoala.
Eu doar ce am trecut a 9 a
si imi ziceam ca nu o sa mai pastrez legatura cu ei, dar uite ca dupa ce s-a terminat scoala, la 3 luni, tot mai vb cu unii si chiar cred ca o sa ne mai intanlim sa iesim prin oras...
ideea e ca regret ca n-am facut mai multe chestii impreuna, gen iesit in oras, chiulit in masa si asa mai departe
pentru ca acum caut poze si nu gasesc decat cateva ![]()
dar sper ca ma mai intalnesc cu ei si sper ca o sa mai iesim impreuna in oras
tewutu întreabă: