| VulpeaDinUmbra a întrebat:

E adevarat ca daca vreau sa scap de matreata ar fi bine o vreme sa stau fara barba adica sa nu am deloc?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mătreața unde e? In barbă sau in părul din cap?
Ai curățat masina de spalat?

| annonimaaaa555 a răspuns:

N-are legătură. Ia șamponul dercos din farmacie și spala-te cu aia pana golești recipientului. Ar fi bine să mergi la dermatolog să-ți dea o recomandare pentru un șampon pe care să-l folosești după dercos sa nu iti mai apară din nou măreața

| VulpeaDinUmbra explică (pentru annonimaaaa555):

Pai am fost si mi-a recomandat ser si sampon de la ivatherm, folosesc din ianuarie cam asa, si numai de matreata din cap am mai scapat, de aia din barba si sprancene nu.
. Inseamna ca pentru barba si sprancene trebuie dercos, nu?

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Încearcă. Dacă nu te ajute, atunci ai nevoie de ser special pentru barba

Este si pentru barba special?

Nu. E pentru scalp. Acum ca ma gândesc mai bine...e mai ok daca folosești șamponul doar pe cap și pentru barba folosești altceva anti măreață (găsești la farmacie)

Deci pentru barba sa dau cu sampon special pentru barba? Si cu ser care se poate da si pentru barba? Si atunci sa caut si pentru sprancene, nu? Ca si acolo e matreata, nu inteleg cum de nu a mers la sprancene si barba cu serul asta, ca cica e bun si pentru barba si mustata iar eu doar la scalp am vazut rezultate

La sprânceană poți folosi ce folosești la barba. Dacă chiar nu te ajuta nimic, atunci da, trebuie să scapi de toata barba. Ai putea sa încerci sa mergi la un salon special pentru bărbați. Acolo are grija și de parul și de barba ta

| DenDenX a răspuns:

Ai dermatita seboreica cel mai probabil

Încerca șampoane cu Ketoconazol 5%

Daca nu du te la dermatolog

Întrebări similare