| DenisDulubei a întrebat:

E adevarata profetia lui nostradamus potrivit careia in 2016 va veni apocalipsa din cauza acceleratorului de particule de la geneva

Răspuns Câştigător
| cuvuliuc a răspuns:

E interesant ce spui tu despre aceleratorul de particule si e posibil dar doar daca se defecteaza cel care tine rece aceleratorul (asta am vazut la un docuentar)dar crede-ma ca nu se va intampla asta daca nai aflat sa abandonat experimentarea acestui caz deci nu-ti face griji

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu cred ca e adevarata

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,pai,din cate stiu eu, apocalipsa ar trebui sa fie pe 21.12. 2012, acum vine in 2016? Iti poti da si tu singur seama ca nu este adevarat nimic, sunt chestii pentru a atrage atentia, pentru a speria lumea, pana la urma nici macar nu le mai inteleg rostul.Nimeni nu stie cand va veni sfarsitul lumii, ceea ce inseamna ca nimeni nu poate preciza acest lucru, ca va fi in 2012 sau in 2016 sau in mai stiu eu ce alt an, numai Dumnezeu stie acest lucru.Pa-pa!happy

| MihaiGe a răspuns:

Toate sunt niste povesti de copii mici, numai Dumnezeu Stie!
Bafta!

| passyon22 a răspuns:

Eu unul nu cred in asa ceva..Si in 2000 venea apocalipsa si in 90 acum in 2012 la fel:d Astea-s doar imaginatiile unor persoane fanteziste:d.Nimeni nu stie cand vine si cum in ce modtongue Pana una alta nu facem altceva decat sa ne distrugem planeta prin poluare.

| oty2001 a răspuns:

Religia spune ca doar D-zeu stie si nici acesta sigur cand va fi apocalipsa.
deci soarta oastra sta in mainile lui.

| silviuGL a răspuns:

Salut, din 2000 tot vine apocalipsa, acum serios astea-s baliverne, un truc prin care oameni destepti fac bani. PS:. Sau doar sa distraga atentia de la lucruri mai importante, in timp ce te framanta pe tine de apocalipsa ei fura linistiti

| mihaeladinu27 a răspuns:

Eu, una, nu cred in asa ceva. Sfarsitul vine cand vrea Dumnezeu!