anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine sa-ti faci planuri pentru urmatorul an? V-ati tinut vreodata de planuri?

6 răspunsuri:
| CiobotaruValentin a răspuns:

Bună.Bineînţeles că este bine să îţi faci planuri, dar de cele mai multe ori, oricât ai încerca să ţi o rânduială asupra planurilor, mereu intervine ceva (ştii vorba aceea *faci planul ca ţiganul*).În principiu dacă îţi faci anumite planuri, încearcă să te axezi pe ele şi dacă sunt importante şi principale nu lăsa să intervină nimic.
O seară bună şi un an cu împliniri!

| JustMeDeea2019 a răspuns:

Nu, de fiecare dată când îți vei face planuri nu vei reuși să le duci până la capăt niciodatăwinking Trăiește fiecare zi așa cum e ea fără să plănuiești nimic?

| Andreeush a răspuns:

Cred ca oricine isi poate face planuri. Important este sa tinem cont de ceea ce ne dorim si sa facem in asa fel incat sa obtinem ceea ce ne propunem.

| devilshelp a răspuns:

E bine sa lasi viata sa te surprinda. Eu mereu fac planuri si ceva nu merge bine sau se intampla total diferit. Daca e o surpriza buna o sa ai cel mai frumos sentiment happy
Depinde la ce planuri te referi totusi. Daca vrei rezolutii atunci trebuie si sa fii determinata si sa te tii de ele

| SG1995 a răspuns:

Da, am plănuit să scap de virginitate și am făcut-o, also m-am mutat singur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de ce persoana esti. Poti sa-ti faci planuri cum ar fi chestii dinalea ca o sa fi mai buna, ca o sa iubesti mai mult, etc. Dar de cele mai multe ori, nu e bine sa faci asta, fiindca nu stii niciodata ce se intamola in anul ala. Si ar putea sa-ti dea toate planurile peste cap, si atunci o sa fii foarte dezamagita

Întrebări similare