| anonim00110 a întrebat:

E mult în 6 ani de zile sa-ti cumperi 10 perechi de adidasi adunați împreună să coste 5000 de lei? Sunt unii copii in ziua de azi care dau atât doar pe o pereche.

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Da, e foarte mult! dar ma intreb din ce erau fabricati, din carton? laughing Orice incaltaminte din piele te tine minim 1 an dar mai bine 2-3...

| dullcat a răspuns:

Considerand ca o persoana obisnuita isi cumpara, de obicei in functie de nevoie sau gusturi, o pereche, maxim doua pe sezon/anotimp, sa zicem ca e la limita dintre nevoia reala (daca de exemplu o pereche s-a deteriorat si nu o mai pot purta) si dorinta nejustificata(s-a schimbat moda, nu-ti mai plac etc.), mai ales ca esti adolescent, nu? laughing
Corect ar fi, daca parintii au contribuit, sa contribui si tu pe viitor, sa iti cumperi din proprii bani. Daca deja ai facut asta, atunci congrats. Dar daca esti una din acele persoane care poarta tot anul exclusiv incaltaminte sport(fara sandale, ghete etc.), atunci are sens, caci ii porti mult mai des.Eu recunosc ca ii asociez pe acestia doar cu primavara/vara.Am observat ca acum apar in online persoane care colectioneaza incaltaminte sport in valoare mult mai mare, deci depinde la ce te raportezi.Nu e neaparat importanta parerea celor din jur.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cam mult 500lei perechea, mai ales acu 6 ani.

| anonim00110 explică (pentru suntserios):

Nu toate au fost 500, unele ajugand chiar și în 150 altele maxim până în 2 milioane am chiar și o pereche la 40 de lei și am greșit sunt cam 3 ani nu 6 laughing

| ValentinMihai78 a răspuns:

În 3 ani de zile, 10 perechi, înseamnă că joci fotbal și îi schimbi permanent. Altfel, înseamnă că suferi de o boală obsesiv compulsivă de a cumpăra fără să te abții! Căte perechi, din cele 10 nu le-ai purtat deloc?

| Violleta2022 a răspuns:

Prostia si snobismul se platesc scump!

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,da' chiar contează ce zice x, y?
Daca simt nevoia să îmi iau, îmi iau pur și simplu, nu dau socoteală și nici nu aștept confirmarea cuiva.