| VulpeaDinUmbra a întrebat:

E posibil sa nu iti vada mesajul cineva caruia i-ai trimis mesaj pe messenger chiar daca scrie ca s-a livrat mesajul?

8 răspunsuri:
| unsimplubaiat123 a răspuns:

Nu poți ști niciodată dacă l a văzut sau nu. Putea să îl vadă din bara de notificări. În general asta se numește unseen. Când îți dă seen înseamnă ca vezi ca ți a citit mesajul.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru unsimplubaiat123):

Si se poate chiar daca scrie "livrat" sa nu fi primit mesajul acea persoana? Pentru ca i am trimis vineri mesaj cuiva si inca nimic nici macar seen, poate nu a ajuns mesajul la acea persoana sau? Poate asta e explicatia?

| unsimplubaiat123 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Deci de ajuns a ajuns sigur, nu te mai minți singur ca nu a ajuns. Problema e ca nu vrea persoana respectiva sa vorbească cu tine?

Pai nu i am gresit cu nimic

Să nu se fi întâmplat ceva cu persoana respectivă doamne ferește. În rest mesajul sigur a fost trimis crede-mă. Altfel nu scria livrat.

Nu s-a intamplat nimic ca am verificat, adica am intrat pe profilul ei si am vazut ca a postat, chiar si ieri, deci care ar putea fi motivele?

Nu vrea să vorbească cu tine asta e tot…

Ori se poate ca unele persoane sa nu iti vada mesajul daca nu va aveti la prieteni? Si atunci chiar daca scrie ca s-a livrat nu poate sa il vada daca nu va aveti la prieteni