| Miruna0909 a întrebat:

Este adevarat ca la facultate, mai ales prin camine e foarte mare destrabalarea? Fetele care vin de la sate, comune, orase mai mici, cand ajung intr-un oras mare incep sa se schimbe, ca si cum acasa la ele au fost tinute in lesă de parinti, incep sa mearga prin cluburi, sa faca petreceri in camerele de camin, sa si-o traga cu multi, chiar asa e viata de student? De ce unii tați nu sunt de acord ca fetele lor sa mearga la facultate? Oare chiar asa se intampla in majoritatea cazurilor? Asa imi spune tata, care nu e de acord cu maica-mea si cu facultatea, ca de ce sa merg acolo unde pot sa fiu influentata de altii, ca nu e doar despre invatat, ci și ca te poti schimba intr-un mod negativ, ca cica sunt multe panarame acolo si golăneală.
Ce parere aveti de fetele de la facultate, cele care stau in camine, si cele care frecventează cluburile?

5 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Este adevărat că se pot schimba, dar atât fetele de la sate cât și cele de la oraș. Nu e o regulă la nimic. Depinde de tine ce vrei in viața. Poți merge liniștita la facultate și să înveți.

| sierra1 a răspuns:

Care vrea s-o ia pe arătură o ia și cu tat-su de mână! Dacă crezi că-ți place cartea, faci facultă iar dacă nu, rămâi acasă pe lângă tăticu'

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai asta depinde de fete. Intr-adevar ca tentatiile sunt mari, pentru o fata de la tara care se ajunge la oras, dar repet. Asta tine de fata.

Eu daca as fi parinte de fata, eu as avea incredere sa se duca la facultate. Pentru ca stiu exact ce educatie i-am dat. Plus ca e majora. Nu mai are 15-16 ani incat sa fie nevoia supravegherea mea.

| RealSoul a răspuns:

Nu este obligația mea de ce părinți sunt de acord sau nu-s de acord cu copiii lor dacă vor merge într-un club sau la un cămine de facultate.

Și vezi că vorbești foarte greșit foarte murdar, prost la adresa acelor fete, femei pe care nu le cunoști, nu este interesul nostru, sau " treaba mea" ce face acele fete cu trupul lor sufletul lor inima lor este strict alegerea lor în privința la tot ce-și doresc ele, le adresezi le acuzi de ceva enorm enorm de murdare și greșite.

Eu nu consider că un om dacă merge într-un club este ceva "greșit" acel om are alte gusturi și preocupări mult mai diverse interesante ca mine, eu sunt mai simplu a-și prefera să stau să mă uit la un film și să beau un ceai cald apoi să merg la alergat în parc dacă îmi mai rămâne și timp după muncă...

| TPToti a răspuns:

Este vorba despre ce alegeri faci tu ca individ și foarte mult va conta ce prieteni îți faci așa că alege bine și vei fi bine! Mergi și fă voluntariat, vei cunoaște altfel de oameni că dacă mergi numai în cluburi. înțelegi ce vreau sa spun, îmbrățișează schimbarea, nu ți fie frica de ea, caută activitatea artistică, învață să iubești și singuratatea, nu fugi de ea și nu în ultimul rând fii un om bun și vei fi bine!