Este normal! Cu cat înaintezi in vârstă cu atat vei fi din ce in ce mai atras de fete. Poate că esti îndrăgostit
Mereu o sa fie normal sa iubesti, si mereu o sa fie normal sa suferi de fiecare data cand pierzi o fata, sfatul meu este sa iubesti doar pe cine merita si atat, si niciodata sa nu incepi o relatie daca nu cunosti acea persoana de cel putin 2 luni
Spui ca iti este dor de ea..deci ai fost cu aceasta fata? Daca da vad ca tu chiar o iubesti si iti e foarte dor de ea. De vreme ce pui intrebari pe TPU. Sfatul meu este sa va impacati! Este foarte normal ceea ce ti se intampla. Nu pot sa spun ca este iubirea vietii tale dar pe moment este (cred eu) prima fata din viata ta.Comporta-te frumos cu ea si poate vei avea o sansa sa va impacati. Sa imi spui te rog daca ati fost impreuna sau ce a fost intre voi de iti e dor de ea. Poate te-as putea ajuta mai mult! Multa bafta poate mai vorbim!
Si i-ai spus vreodata ca o placi? I-ai sugerat sa fie cu tine?
Da și da i-am sugerat dar zice că nu o lăsa.
Ps. Și ea mă place. Toată lumea zice asta inclusiv ea( toată lumea 3 prieteni sa fiu mai clar)
Si ai grija ca acei 3 prieteni nu pot fi siguri de sentimentele ei. Pot sa spuna asta sa te faca sa te simti mai bine.
boke întreabă: