| 012345678 a întrebat:

Este normal sa le spui copiilor ca exista Mos Craciun, sau mai bine nu trebuie?

7 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Spune-i ca tu faci pe mos craciun si gata.Iei copilu in oras, ii spui un buget si ii spui sa aleaga orice doreste.Te targuiesti cu copilu ca la piata si gata.Ii spui ca asa e traditia happy si punct.Asta daca doresti sa ai o relatie deschisa cu copilu si bazata pe sinceritate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moş Clăciun chial există, eşti lea!

| 012345678 explică (pentru anonim_4396):

Mos Claciun nu exista!
Exista Dumnezeul cel viu care ne binecuvanteaza cu cele mai frumoase daruri.
El se supara pe noi atunci cand nu credem in el ci in lucruri pe care omul le gandeste fals.
De aceea astazi trebuie sa-ti predai inima toata lui Dumnezeu si atunci vei vedea o mare binecuvantare de la el,, dar nu de la Mos Claciun,,...

| marin81 a răspuns:

Eu zic ca pana la o anumita varsta e bine/ Pana la 7 sau 8 ani e bine ca sa isi traiasca inocenta si viata de basm/ Incet va da piept cu greutatile vietii/ Parerea mea e ca macar pana la varsta respectiva e bine sa fie "mintiti" ca exista Mos Craciun? Aceste amintiri vor fi printre cele mai frumoase

| Lexiiiii a răspuns:

E bine sa-i spui unui copil ca astfel de personaje exista. Gandeste-te la un copil care a primit jucaria pe care si-o dorea de Craciun; imagineaza-ti bucuria de pe fata lui. Lasa-l sa se bucure de copilarie. Va veni si timpul cand va afla ca nu exista, dar fiind mai mare, nu va mai fi la fel de dezamagit ca atunci cand e mic si ceilalti copii se lauda in fata lui cu darurile lor. Plus ca astfel isi dezvolta si imaginatia.

| Aryenn a răspuns:

Mai bine le spui, gândește-te cum s-ar simți copilul tau in cazul in care un prieten l-ar întreba ce a primit de la Mos Crăciun sau dacă i-ar arată o jucărie primită de la acesta si copilul tau sa nu știe despre ce e vorba... Personal nu am suferit când am aflat ca nu exista, la fel si prietenii mei... Cred ca sunt niște personaje de-ale copilăriei, menite sa facă micutii Fericiți... Dacă nu va afla de la dumneavoastră bănuiesc ca va afla de la prietenii lui, de aceea cred ca e mai bine sa afle prima data de la tine. La fel zic ca e si faza cu Iepurașul de Paste, după cum am menționat sunt niște perioade de-ale copilăriei când credem in zane, in spiridusi etc. Ma gândesc ca micutii se poate simți altfel fata de ceilalți dacă la el nu vine Moșul, oricum nu cred ca va suferi enorm atunci când va afla... Depindevsi la ce vârsta i-o Spuneti.

| Nazeya a răspuns:

Acum depinde si de varsta copilului, avand in vedere acest lucru, dar ar trebui sa ii spui caci majoritatea afla la 7 sau 8 ani.