Lasa asa! sa te placa, e bine sa te placa un baiat! daca e enervant spune-i ca tu nu il placi! si ca mai bine te lasa in pace! sper ca ti-am fost de ajutor!
Subscriu ce a zis si LucianGabriel +
Nu ii mai spune ca nu esti draguta. Lasa-l cu parerile sale
si asa is bune
. Apreciaza complimentul, cat ti-l face acum. Dupa ce il respingi s-ar putea sa duca complimentele spre cealata extrema. Vorbeste cu el. Spune-i ca momentan nu vrei nicio relatie, ca ai prefera sa ai o vara
speciala... spune-i ca poti sa tii chestia asta confidential, ca sa nu afle altii de respingerea asta.
Si... @Deny : Termina cu cersitul!
[Yana]
Ce ma daca baiatul iti face complimente nu-i zi ca nu e asa, ca dupa poate ai mai vrea sa primesti un compliment si nu ai de unde, daca el zice ca esti draguta poate esti(tu daca-l contrazici si zici ca nu e asa inseamna ca te faci singura "urata"
). Ti-as zice mai multe dar nu-mi vine vreo "iodee" si nici idei nu am.
Pe mine nu m.ar deranja complimentele, dar daca tie ti se pare enervant spune-i ca puteti fi doar amici, nimic mai mult si daca nu o scoti la capat cu el ii spui si tu vreo 2 si gata... spune-i ca e enervant si te deranjeaza
Spune-i sa te lase impace ca tu nu simti nimic pentru elsi mai baga si tu ceva minciuni ca iti place de altcineva
succes!![]()
fundita?
Cel mai bine este sai acorzi o sansa baiatului, chiar daca tu nu-l placi.incearca...poate nu este atat de rau precum pare, nu pierzi nimic incercand, poate nu-l cunosti bine si te iei dupa aparente, iar daca el te place trebuie sa te simti flatata pentru ca cineva chiar tine la tine![]()
asa ca eu zic sa incerci, ai sansa sa-l cunosti mai bine si sa vezi daca intr-adevar merita sa fii cu el![]()
sper ca ti-am fost de ajutor:h