| LanguageMaster a întrebat:

Eu la liceu m-am adresat obraznic unei profesoare şi mi-a zis :
"Te rog să nu-mi vorbeşti aşa pentru că nu am stat pe aceeaşi cărămidă cu tine la cutremur"
Ce a vrut să zică?

Răspuns Câştigător
| Ara997 a răspuns:

Nu sunteti de-o varsta, asta a vrut sa zica, nu ati pascut bobocii impreuna, nu e cazul sa va trageti de shireturi.

10 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Adica nu aveti aceias varsta si nici nu ati facut studiile impreuna ca sa poti sa ii comentezi

| Fatamuntilor a răspuns:

rolling on the floor Nu am auzit de expresia asta, invat lucruri noi!
Se referea la respectul datorat dascalului respectiv in primul rand ca e profesorul tau, apoi ca e o difenta de varsta, nu?
Sa fii multumit ca nu te-a sanctinat alfel!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

PLM Dascalii sunt la biserica; la scoala sunt, de regula, invatatori, chiar daca sunt plini de titluri academice. Iar daca si-au uitat menirea de invatatori : sunt doar niste lepre la catedra, care turbeaza mintea copiilor

| WaterDrop a răspuns:

LuL! "Nu aveam cum, ai fundul prea mare ca sa incapa doi pe ea!"

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

A vrut sa spuna ca esti un dobitoc impertinent. si eu tot asa le spun studentilor mei

| LanguageMaster explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Sunteți profesor?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru LanguageMaster):

Pentru cine merita si pentru cine are mintea deschsa pentru a intelege

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru LanguageMaster):

Una este sa iti sustii, cu argumente, convingerile; iar profesorul sa accepte, sau sa-ti corecteze punctele unde deviezi de la logica. Alta este sa fii obraznic si nesimtit cu profesorul care se straduieste sa te indrume.

Răspuns utilizator avertizat
| Mariaaaavev a răspuns:

Hmm,nu inteleg de ce te-ai pus in gura cu ea din moment ce pui aceasta intrebare. Ar trebui sa-i comentezi cand este superior intelectual fata de eawinking Ea s-a referit la faptul ca nu ii esti superior si ca nu ai facut scoala cu eawinking e un fel de a spune.