Nu sunteti de-o varsta, asta a vrut sa zica, nu ati pascut bobocii impreuna, nu e cazul sa va trageti de shireturi.
Adica nu aveti aceias varsta si nici nu ati facut studiile impreuna ca sa poti sa ii comentezi
Nu am auzit de expresia asta, invat lucruri noi!
Se referea la respectul datorat dascalului respectiv in primul rand ca e profesorul tau, apoi ca e o difenta de varsta, nu?
Sa fii multumit ca nu te-a sanctinat alfel!
PLM Dascalii sunt la biserica; la scoala sunt, de regula, invatatori, chiar daca sunt plini de titluri academice. Iar daca si-au uitat menirea de invatatori : sunt doar niste lepre la catedra, care turbeaza mintea copiilor
A vrut sa spuna ca esti un dobitoc impertinent. si eu tot asa le spun studentilor mei
Sunteți profesor?
Pentru cine merita si pentru cine are mintea deschsa pentru a intelege
Una este sa iti sustii, cu argumente, convingerile; iar profesorul sa accepte, sau sa-ti corecteze punctele unde deviezi de la logica. Alta este sa fii obraznic si nesimtit cu profesorul care se straduieste sa te indrume.
Hmm,nu inteleg de ce te-ai pus in gura cu ea din moment ce pui aceasta intrebare. Ar trebui sa-i comentezi cand este superior intelectual fata de ea Ea s-a referit la faptul ca nu ii esti superior si ca nu ai facut scoala cu ea
e un fel de a spune.