Nu sunteti de-o varsta, asta a vrut sa zica, nu ati pascut bobocii impreuna, nu e cazul sa va trageti de shireturi.
Nu am auzit de expresia asta, invat lucruri noi!
Se referea la respectul datorat dascalului respectiv in primul rand ca e profesorul tau, apoi ca e o difenta de varsta, nu?
Sa fii multumit ca nu te-a sanctinat alfel!
Hmm,nu inteleg de ce te-ai pus in gura cu ea din moment ce pui aceasta intrebare. Ar trebui sa-i comentezi cand este superior intelectual fata de ea Ea s-a referit la faptul ca nu ii esti superior si ca nu ai facut scoala cu ea
e un fel de a spune.
Adica nu aveti aceias varsta si nici nu ati facut studiile impreuna ca sa poti sa ii comentezi
A vrut sa spuna ca esti un dobitoc impertinent. si eu tot asa le spun studentilor mei
Pentru cine merita si pentru cine are mintea deschsa pentru a intelege
Una este sa iti sustii, cu argumente, convingerile; iar profesorul sa accepte, sau sa-ti corecteze punctele unde deviezi de la logica. Alta este sa fii obraznic si nesimtit cu profesorul care se straduieste sa te indrume.
PLM Dascalii sunt la biserica; la scoala sunt, de regula, invatatori, chiar daca sunt plini de titluri academice. Iar daca si-au uitat menirea de invatatori : sunt doar niste lepre la catedra, care turbeaza mintea copiilor