| ChocooxD a întrebat:

Exista un remediu pentru micile bacterii daunatoare scalpului numiti paduchi intreb pentru ca o prietena de-a mea este disperata va rog ajutati-o sa scape de ei

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt destule produse pentru așa ceva la farmacie (Anti-Poux ) și chiar la Plafar.
Frecție cu gaz și un pieptăn des care să fie trecut prin păr pentru îndepărtarea lindenilor.
Pa, pa.

3 răspunsuri:
| ioanaabt a răspuns:

Spune-i sa mearga la farmacie, unde i se va da un sampon pentru asa ceva!

| SilviaStefan a răspuns:

Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.

Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului

Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.

Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.

Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup

| Deea_7194 a răspuns:

Buna! Din cate imi aduc eu aminte cand eram mai mica pe la vreo 8-9 ani, am avut si eu paduchi.Nu a fost o rusine si nici nu va fi, deoarece este ceva omenesc.Eu cand am avut mama m-a dat cu gaz, dar cum acum mai rar se gaseste gazul poate incerca sprayul Paranix.Este foarte bun, cu acest spray am auzit ca trec in mai putin de o zii.Mult succes!