anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Feteloooor! ajutor! cand am menstruatie ma ustura tare acea zona care este acoperita de absorbant. ma gandeam ca o fi de la umiditate? vi s-a intamplat vreodata asa? nu mai suport. ma ustura foarte tare. parca m-as fi ars.mentionez ca folosesc bella for teens. help! va rog! urgent. multumesc. (funda+vot)

Răspuns Câştigător
| cupcake02 a răspuns:

In primul rand, schimba absorbantele. Incearca-le pe cele de la Bella, mi se pare ca au marginile moi si sunt mai subtirele decat celelalte. In al doilea rand, ai grija ce porti in zilele respective ca sa eviti pe cat posibil transpiratia. Iritatiile de genul acesta pot aparea oriunde pe corp, daca este prezenta transpiratia si pielea nu poate respira, deci eu te sfatuiesc sa te imbraci cat mai subtire. In cazul in care nu te epilezi inghinal, iti recomand calduros sa o faci, cel putin pe caldurile astea, ca sa lasi pielea sa respire.
Nu are cum sa fie ceva grav, sigur iti vei gasi niste absorbante cu care sa te intelegi bine.Succes!

2 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu e cazul să te îngrijorezi, nu ai nimic grav. Absorbantele au creeat o iritație nedorită care te jenează, atâta tot. Cumpără-ți o cremă pentru igiena intimă (îți recomand Feminelle), iar dacă iritația este vizibilă, mergi la farmacie și cumpără Nidoflor sau Fluocinolon G. Acestea două sunt foarte bune pentru orice tip de iritație (în urma purtării absorbantelor, în urma epilării, ș.a.m.d.)
De asemenea, trebuie să îți schimbi și tipul de absorbante.În cazul în care te doare atât de tare încât nu mai suporți niciun fel de absorbant, utilizează tampoane O.B. până îți trece iritația.
În ultimile zile de menstruație, când fluxul este mai puțin abundent, poți folosi mini-absorbantele "Discreet".
O zi frumoasă!

| rodutx a răspuns:

Schimba absorbanteleprobabil te irita acel material si mereu dupa ce il schimbi spalate cu sapun pentru zone intime