E in regula sa ai par pe corp, te maturizezi fizic... probabil te crezi o ciudata urata pentru ca ai par in multe zone ale corpului, dar e NORMAL. Nu te apuca sa te epilezi, din discutiile fetelor am retinut ca-ti creste dublu, deci nu iti recomand asta. Accepta-ti statutul de om si simte-te confortabil.
Si eu am si e ceva super nasol...e un fel de puf nu neaparat par de ala negru care se vede..eu nu ma epilez, am avut si fete in clasa cu par pe piept si pe spate, si chiar si pe burta..cred ca e o dereglare hormonala, nu te epila ca nu stii ce ti va creste. poate iti va creste ditamai padurea... poate ar fi bine sa mergi totusi la un ginecolog sau endocrinolog.
Pe piept și burtă deja am făcut-o când eram mai mică, și acum regret. Mi-e rușine să merg la plajă, sau să port hainele cu spatele gol.
Eu am par pe burta si e super naspa atunci cand merg la plaja. Nu m-am epilat niciodata acolo am citit articole ca nu este folositor ci doar dureros. Iti recomand sa astepti sa te dezvolti in totalitate si sa vezi daca se vede tot asa caci daca ai puf din acela, fi sigura ca se va duce intre timp. Poti opta pentru costume de baie intregi cu pantaloni scurti. Sunt unele chiar foarte dragute. Pupici!
Toate avem, într-o oarecare măsură. Modelele firmelor de lenjerie intimă se epilează...peste tot și din acest motiv noi le vedem cu pielea mereu fină. Nu prea are cum să îți crească mai mult păr, deoarece numărul foliculilor rămâne același. Plus, dacă te faci cu ceară, firul de păr ajunge să se subțieze, devenind din ce în ce mai puțin vizibil.
Totuși, dacă ai pielea mai sensibilă, nu ți-aș sugera să te epilezi. Nu cred că vrei să te iriți sau să îți crească firele de păr sub piele în acele zone.
Unele femei își decolorează părul cu apă oxigenată, acesta rămânând blond și destul de invizibil.
Nu știu...eu una nu stau cu păr doar pentru că se spune că îmi va crește mai mult. Nu am de ce să mă simt neîncrezătoare când pot să scap rapid de problemă, doar din cauza unor băbisme.
Alinaame întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: