| ioanatuguiandreea a întrebat:

FUNDA! Cum imi fac un iubit?
P.S. Am 12 ani

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

E nevoie de momentul oportun, nu de o garamade de idei, pe care sa ti le formezi. Mai ai mult pana sa intelegi ca un iubit nu inseamna o persona cu care sa te saluti pe internet, ci cineva cu care sa poti trai multe momente frumoase,
Mult noroc!

30 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Vai...da ce batrana esti..cum de nu ai tu iubit pana acum? ee asta e.ti-a trecut varsta deci astepti pana la 16-17 ani si atunci o sa ai mai mult noroc si o sa fi mai matura/mai coapta.
O seara bunahappy

| Doηηa a răspuns:

Pentru ce iti trebuie un iubi?!
Zii lu' mami tau si poate te ajuta ea.

| tranquilaaa a răspuns:

Daca esti asa disperata sa iti faci un iubit nu vei reusi niciodara + ca la varsta ta ar trebui sa te joci cu papusile nu cu dragostea happy

| BlackheartQueen a răspuns:

Intreaba peste 3 ani.

| Fatamuntilor a răspuns:

La 12 ani iubit?
SCOALA, CARTEA astia sunt iubitii tai!

| єχcєєℓ a răspuns:

Fetițo la 12 ani? La 12 ani nu știi ce e iubirea...decât cea părintească tongue
Așteaptă să mai crești și o să îți tai tu singură seama cum ar trebui să procedezi tongue

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Din plastilină.
Pe curând!

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Nu văd de ce ai avea nevoie de un iubit la 12 ani. doar pentru că alte copchile au nu trebuie să ai şi tu. Când va veni momentul şi te vei îndrăgosti e altă treabă.

| Danysan a răspuns:

Esti prea mica pentru un iubit la varsta asta... oricum nu ma opun daca tu crezi ca esti in stare de o realtie la varsta asta -Succesx-ar trebui sa te gandesti unde gasesti tu un iubit care sa vrea sa fie cu tine la 12? Cred ca probabil vrei unu asa mai maricel gen 14-15 ani ca asa se poarta. Oricum ar trebui sa stii ca un iubit mai mare implica si sa zic asa riscuri mai mari -Mai asteapta bre ca nu e chiar asa de tare sa ai iubit laughing.Ba chiar te alegi cu o pacoste pe cap... uneori ai nevoi de liniste si pace si ala vrea sa va pupaciti sau sa iesiti. funda?:-D?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cate injuraturi o sa ai la ce intrebare ai pus pe atatea mesaje "de unde esti?" o sa ai in privat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite draga mea, nu o lua in nume de rau, dar iubit iti faci cand esti destul de matura si pregatita pentru asa ceva, traieste-ti copilaria, de la 14 in sus poti sa-ti faci iubit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu intrebi pe mama ta? si ea a fost ca tine si a avut multi iubiti in copilarie, sa vezi ca o sa te inteleaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de un creion, acuarele si ceva talent la desen si iti iese un iubit...nebunie.

| Xenya a răspuns:

O sa iti raspund la aceasta intrebare peste cel putin 4 ani.

| Ichnat a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa-ti vezi de papusi si de scoala, nu de iubiti! straight face

| Keith a răspuns:

TPU(toti pentru unul), stii ce inseamna asta? Nu cred ca stii...Aici dai si primesti sfaturi.In cazul tau nu cred ca e asa, daca vii cu astfel de intrebari. Fetito ai 12 ani, pe tine ar trebui sa te intereseze scoala, sa te bucuri de copilarie la varsta asta, nu de baieti ca de ei vei avea timp suficient. Daca tot pusasi intrebarea asta stupida macar puteai sa fii putin desteapta si sa nu specifici varsta.Am cam obosit sa tot raspund la astfel de intrebari pentru ca imi bat capul degeaba.Voi ajuta utilizatorii care pun intrebari la care merita raspuns de acum inainte.E viata ta, faci ce vrei, dar cu gandirea asta esuezi.

| BlitzLikeXd a răspuns:

Poti deveni tu ca nu e problmema nu te ia dupa ei da-mi add la marius_fan_arsenal

Răspuns utilizator avertizat
| anamimanonim a răspuns:

Ca sa iti faci iubit trebuie sa fi frumoasa si sa ai si ceva forme... (sper ca intelegi... Sani si fund bine dezvoltati). Pe baieti cam asta ii atrage. Insa la 12 ani s-ar putea sa nu ai ce iti trebuie ca sa cuceresti un baiat.

| ang31989 a răspuns:

La 12 ani iubit?! Mai fetito, pune mana pe o carte de povesti si profita de copilarie.

| pilifalexandru a răspuns:

La varsta asta? Cu muuulta rabdare de cativa ani.

| Alexucccccaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Draga mea e prea devreme sa ai un iubit la varsta ta happy Doar pentru ca altele au nu inseamna ca trebuie sa ai si tu. Un iubit nu e o papusa, nu e o jucarie, sau un copil cu care sa te joci de-a fata ascunselea. Cand o sa cresti mai mare o sa iti dai seama cum poti cuceri un baiat! La varsta asta ocupati timpul cu scoala si cu cartea.
Si te rog nu mai pune intrebari de astea pe TPU, pentru ca o sa te trezesti ca te injura lumea! Sincer iti spun. Papa:*

| StephanieSteph a răspuns:

Buna nu acsulta pers care zic ca esti prea mica uite eu am 12 ani si acum jumate de an si eu ziceam ca la 12 ani nu trebuie sa ai iubit si daca aude mama hai ca dupa ea trebuie sa avem iubit la 16-17 ani oricum si mi-am facut o prietena care e mai baietoaica si care avut un iubit la 11 anisi am iesit afara cu ea si niste baieti si unu i-a placut de mine,ca eram timida ca eu nu prea stateam cu baietii si i-a zis prietenelei mele ca vrea sa fie cu mine si cand mi-a zis prietena mea, am zis nu ca sunt prea mica si ea mi-a zis nu fi proasta si fi cu el si am acceptat si in primele zile am fost timida dar.a trecut. Sfatul meu e sa nu afle parintii ca in rest e ff ok, daca vrei sa ai un iubit, fi un pic mai timida si nu zi chiar tot ce iti trece prin cap, daca ai un baiat anume razi la glumele lui si fi de acord cu tot ce zice. vorbeste cu el pe mess de fostele iubite daca avut.Totul depinde de tine si baiatul respectiv Succes! Funda?

| Ionela_Roxana_1992_NKae a răspuns:

Nu iti trebuie asa ceva la 12 ani straight face

| MariaSarbu a răspuns:

Nu iti faci laughing

| Mikidutsa01 a răspuns:

La 12 ani ar trebui sa ne intrebi cum se rezolva acest exercitiu nu cum sa-ti faci un iubit. Fetele din ziua de astazi se strica de cap.

| maralexia34 a răspuns:

Nu ai nevoie de iubit la 12 ani

| yonica a răspuns:

Lasati fata in pace! daca ea e indragostita de cineva, ce treaba aveti voi!?

| Vlad_Stefan_Cruceru_2001 a răspuns:

Hey sunt baiat si caut o iubita
am 12 ani si sunt in piatra neamt

Întrebări similare