| D3Dulici a întrebat:

Funda! Vot:X orce vreti voi! va rog un sfat.Prietena mea cea mai buna s-a despartit de iubitul ei acum 2 zile pentru ca el a mintit'o si a facut'o sa sufere cam mult, El tot insista sa se impace dar vazand ca prietena mea nu reactioneaza la vrajelile pe care el i le adresa ca sa il ierte si sa fie iar impreuna, i'a facut un videoclip

http://www.youtube.com/watch?v=gFOjhxYX5go

ea ma intreaba pe mine, ce ar trebui sa faca. sa il ierte sau sa nu bage de seama?! vreau sa o ajut dar si eu sunt bagata rau in ceata.VA ROG va rog va rog UN SFAT,. (Multumesc mult pentru cei care raspund)

Răspuns Câştigător
| cristi1212 a răspuns:

Daca a mintit-o si a facut-o sa sufere nu ar mai trebui sa se impace... Daca a mintit-o inseamna ca a profitat de increderea pe care ea i-a acordat-o si in niciun caz nu ar trebui sa-l ierte doar pentru ca i-a facut un videoclip care nu demonstreaza nimichappy Daca iubesti pe cineva nu-ti bati joc si dupa aia ii faci un videoclip fiind convins ca asta e cel mai romantic lucru pe care l-a facut cineva vreodata pentru ea si c-o sa-ti cada la picioare cum o sa-l vada. Nu asa arati cuiva ca-l iubestihappy

3 răspunsuri:
| Anname a răspuns:

Eu zic sa mai incerce, dar sa nu mai puna. atat de mult suflet...

| cryss_7938 a răspuns:

Daca il ubeste sh el o ubeste adv sa se impace dar daca o mai face sa sufere sa nul mai iertetongue sper sati fi fost d folos:X

| livefast a răspuns:

Eu zic ca nustraight faceAdica daca i.a facut un video nu trebuie sa ii sara in bratewhistling O chestie de aia se face in 5 minutestraight face
Deci eu zic sa nu;* Acum ea face cum crede eabatting eyelashes