Cred ca daca vrei sa arati bine fizic, in primul rand trebuie sa arati bine sufletesc (sa ai caracter). Daca vezi unu care arata bine dar iti pui mana in cap cand auzi ce scoate pe gura sau ca gandeste ca o mangusta, atunci poate sa arate de revista... Conteaza ce ai in cap si in caracter, in primul rand. Si vorbind de fizic, ca sa ai grija de imaginea ta: fii curat, spalat, aranjat, imbraca-te elegant, cu stil, conform varstei tale, fa sport, manaca sanatos - la 16 ani nu ai nevoie de creme si de alte instrumente de felul acesta (ce faci la 30-40 de ani?). Si totusi, daca vrei sa folosesti creme, geluri si alte chestiuni (nu uita ca astea te ajuta pe termen scurt), foloseste creme naturale, de un miros placut, nu strident si, mai mult decat orice, fa ca sa existe o atmosfera placuta cand esti prezent undeva. Ca sa arati bine, trebuie sa-ti creezi un mod de viata corect si sanatos. Daca ti-am fost de ajutor, ma bucur. Succes!
Buna băiatu! În primul rând cel mai important lucru la un om este sa fie curat și mă refer la corp cat și la haine. Să folosești un parfum ok acum și în limita bugetului... Și în legătură cu haine să fii mereu la dunga cum se spune sa nu umblii sifonat mai știu eu cum. Tot ai spus ceva legat de creme e foarte bine să folosești pentru față, mâini să fii hidratat.
Dar contează foarte mult cum ești tu ca om și mă refer să fii cu bun simt, amuzant, sociabil, să nu ai un caracter infect.
Sa ai haine intr-o stare super, adica curate, calcate etc, sa fii barbirit, parul curat si in ordine, unghiile curate si taiete, incaltamintea curata si stralucita