Haide mai, cum sa-ti urasti viata? Eu te-nteleg ca ti-e f greu deoarece nu te intelegi cu mama ta, dar totusi trebuie sa te gandesti ca e mama ta si incearca sa te invete cum sa fii pe viitor. Imi pare rau pentru unchiul tau, incearca si tu sa-i spui mamei tale sa nu-si mai descarce nervii pe tine si sa te lase putin mai libera ca nu mai suporti. Prietenele tale isi bat joc de tine? Cum anume? Imi pare rau pentru tine.
Ai cea mai groaznica viata?
Esti doar subiectiva si nimic mai mult.Atat timp cat ai unde sta, cu ce te hrani si esti protejata de parinti te poti considera fericita. E normal sa iti ajuti mama, nu sunt ordine chiar daca sunt spuse pe un ton mai altfel.Nu stii sa impui respect, asta e motivul pentru care prietenele tale iti bat joc de tine.Arata-le ca esti mai matura cu ele si trateaza-le cu indiferenta
Condoleante unchiului tau gaseste un baita care sa te fac fericita si eu am probleme cu cel mai bun prieten cazul meu e altul l-am vazut cum a sarutat fata pe care eu o plac
incerca sa treci peste
chiar daca doare si mama ma cicaleste la cap si nici eu nu mai suport
Incearca sa treci peste asta,gandeste-te ca unchiul tau s-a dus intr-o lume mai buna si de acolo de sus el te vegheaza, este cu tine intodeauna, numai ca nu fizic
David13m1 întreabă: