| Bubuuuuuuuuuuuuu a întrebat:

Heeeeei.Nu am mai trecut de foarte mult timp pe aici. Dar am revenit. Vroiam sa va cer niste sfaturibatting eyelashes. Sambata asta, merg intr'o excurise cu o profesoara a noastra si cu fosta ei clasa. Ok... Mie imi place foaaarte mult de un tip de acolo, si situ sigur ca va veni si el.Nici macar nu ne conoastem personal, decat asa din vedere. Putine sfaturi ca sa iasa ceva?:d.[Multumesc mult:*

1 răspuns:
| valy a răspuns:

Hm.cauta sa petreci ceva timp cu el...in sensul in care sa stai mai dupa el.cand va plimbati stai pe langa el.acorda-i atentie.cumpara-i un suvenir de preferinta ceva.cu 'i like you'sau ceva sa se inteleaga. cerei numarul de telefon. daca nu il ai deja si suna-l la 12 noaptea sa ii spuii noapte buna.sau daca aveti posibilitate de a petrece un moment in 2. poti sa faci in asa fel incat dupa ora de dormit.sau ceva de genu.sa il suni.sau sa mergi la el si sa ii spui ca nu puteai sa dormi, si ca ai vrea sa stai un pic cu el. dar ai mare grija ce fel este.sa nu profite de aceste gesturi si sa isi bata joc.