Eu am fost la științe ale naturii și se poate lua ușor notă mare la bac dacă depui și tu niște efort. Mie în generală nu mi-a plăcut deloc matematica, mai ales geometria, dar să știi că materia din liceu nu prea seamănă cu aia din generală(mai faci funcții și destul de multă trigonometrie, dar la cu totul alt nivel față de gimnaziu; astea în primii doi ani de liceu, că după nicio șansă). Important e să înțelegi materia.
Faci multă chimie și multă fizică, iar dacă le detești din „ficați", poate ar trebui să te orientezi către un alt profil. La una dintre ele o să dai neapărat teză .
Poți lua note mari la ce vrei tu dacă te ții de treabă, doar că e mult mai comod să înveți ceva din plăcere decât să devină o corvoadă învățatul, din cauza faptului că tu urăști materia.
Eu sunt pe acest profil, la bio-chimie intensiv engleza si na, ce pot sa zic, e destul de greu daca nu nimeresti niste profesorii mai lejerii la celelalte materii care nu sunt de baza pe profilul tau.Pe langa toate alea mai fac si engleza 4 ore deci mda... oricum daca nu-ti place nici chimia nic fizica si nici matematica nu merita sa te duci la acest profil. Poti alege filologia, ca aia invata numia la cateva materii si in rest mai mult sta degeaba. Sper ca te-am ajutat.
Fronty_Gardasinu_1993 întreabă: