anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Am o problema. Deci ieri la scoala ne-am prostit noi vreo 5 fete facand spiritism cu cartea [ se ia o carte, se leaga cu sfoara/ata si se pune o cheie la mijloc ].Noi am gasit o carte, in loc sa folosim ata / sfoara am folosit cravata si am pus cheia care tot pica, si o colega a zis " Spirite ale lui x te rog vino sa ne raspunzi la cateva intrebari. Daca raspunsul tau este afirmativ cartea sa se miste de la dreapta la stanga iar daca este negativ cartea sa se miste de la stanga la dreapta. Daca raspunsul este " nu stiu " cartea sa ramana pe loc " Bineinteles ca nu am zis toata incantatia, mai era o parte in afara de aceasta, iar noi toate radeam. Am pus o intrebare dupa si nu s-a intamplat nimic. Desi scria acolo ca trebuia sa chemam o ruda noi am chemat ceva fantoma care nu este foarte cunoscuta. Si in ziua aceea tot am simtit ca eram urmarita. Si in hol seara parca am vazut o umbra neagra. Oare sa fi invocat vreun spirit ce ziceti? Sau doar este imaginatia mea care a fost supusa prea mult fricii? Eu stiam ca daca invoci spirite ele iti vor face ceva, vor incerca sa te chinuie. Dar eu chiar nu am patit nimic.

11 răspunsuri:
| thalyslly a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Azµre a răspuns:

Este o prostie, nu există așa ceva!
Vă uitați la prea multe filme și citiți mult prea multe prostii!
Nu există Dumnezeu, nu există spirite, nu există demoni!

| IngerCazator a răspuns (pentru Azµre):

Chesti ca nu exista spirite si demoni sunt de acord cu tine. Dar totusi Dumnezeu exista

| Azµre a răspuns (pentru IngerCazator):

Dumnezeu este o concepție, fiecare crede în ceea ce vrea. Majoritatea credeți în această concepție și anume dumnezeu. Nu este o regulă ca toți să credem în același lucru.
Nu te contrazic, fiecare crede în ceea ce vrea. Corect?

| IngerCazator a răspuns (pentru Azµre):

Corect

| Azµre a răspuns (pentru IngerCazator):

Mulțumesc, ești o scumpă că n-ai dat cu parul în cap. Te admir.

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Probabil că te-ai speriat puțin de la întâmplarea accea și tot îtî imaginezi lucruri ciudate. Și eu m-am prostit odată cu spiritismul și după accea tot credeam că eu și fetele cu care am "practicat spiritismul" chiar am invocat un spirit. Pfffff, era doar imaginația mea.

| IngerCazator a răspuns:

Eu una nu prea cred in fantome. Cred ca este doar maginatia ta. Sau chiar daca ar exista nu iti pot face nimic.

| InteligentSmoker a răspuns:

Este imaginatia ta. Esti atat de speriata ca ti se poate intampla ceva incat capul tau iti baga bete in roate. Stai linistita nu o sa ti se intample nimic :*

| andr33a881234 a răspuns:

Stai linistita, e doar imaginatia. De exemplu la mine, dupa ce vad un film de groaza sau ma joc un joc de groaza sau aud povesti horror etc. imi imaginez tot felul de lucruri fiindca ele s-au,, mutat'' in mintea ta. Dupa ce nu mai au bani de,, chirie'' ele pleaca. :-)) Asa se intampla mai la toate persoanele, stai linistita.

| MacoveiOvidiu a răspuns:

Bună!
Pe când aveam 14 ani am văzut o ședință de genul acesta eram cu cineva și mai vreo 3 femei și am văzut că se învârtea cartea exact de câte ori i se cerea uneori în stânga alte ori în dreapta și a fost wow. După câteva zile am povestit la 2 prieteni ce am văzut și bineînțeles că nu au crezut și am făcut și eu ca să le demonstrez că e adevărat. Am luat ață o cheie din aia veche ( cheiile alea vechi aveau un cerc mai mare de puteai să o ții bine in mâna) și o carte nu prea mare sau un vocabular.
Am legat cartea și cheia am spus rugăciunea si am chemat spiritul cuiva din familia
mea și funcționat, dar nu știu dacă am făcut în tocmai toți pașii. După o vreme de câteva zile de când făcut acel experiment am început să simt fiori reci mă lua așa în valuri și simțeam că parcă era ceva lângă mine, dar nu am văzut nimic și nici nu am auzit zgomote. La mama nu am avut curaj să-i spun ce am făcut niciodată la tata nici atât. Dar vreau să zic că acum se mai întâmplă să simt acei fiori și nu e plăcut am un sentiment de teamă și apoi mă rog în gând.
De ce în gând?
REȚINEȚI!
Se poate să nu poți vorbi,
te face să nu te poți mișca (să vrei să-ți faci cruce cu mâna ) să-ți faci cruce cu limba și nu ai să poți atunci îți vei face în gând. În gând te poți ruga poți să-ți faci cruce. Orice poate să-ți facă dar de gândul tău nu se poate atinge!
Am auzit de persoane care au experimentat și au râs făceau tot felul de glume și nu mai șunt printre noi.
Vă spun cu cea mai mare sinceritate că regret că am încercat. Știți lucrurile astea NU țin cont câți ani ai, că ești doar un copil, că ai vrut să vezi ceva wow.
Nu!
Ai făcut, asta e... suporți consecințele.
NU RECOMAND PENTRU CĂ NU ȘTII CE SĂ SPUI sau FACI CEVA GREȘIT VEI AVEA DE SUFERIT.
NU-MI PASĂ DACĂ MĂ CREDE CINEVA!
NU AM DE CÂȘTIGAT SAU DE PIERDUT NIMIC! Pur și simplu am văzut acest subiect și am simțit nevoia să spun ce am pățit.
Am 50 de ani un băiat de 26 de ani și o fetiță de 10 ani
Fiul meu a experimentat si el alte chestii în genul acesta a fost prin cimitire noaptea a fost la Cluj în pădurea Horia Baciu
Și au avut toți de suferit doar că la el a fost mult mai grav
avea vedenii cosmaruri am fost în o grămadă de locuri pe la preoți mănăstiri masluri și nimic, NU vreau să spun că nu l-au ajutat de loc dar s-a speriat tare și a mers la psiholog de la psiholog la psihiatru l-au îndopat cu pastile.
Acum e cât de cât bine.
Ar mai fi de povestit multe dar astea sunt cele mai importante.